Aktywne Wpisy

Guminator +225
#trzecieoko #gif #patologiazewsi #polskiedrogi #samochodoza #stopcham
#wroclaw. Obywatelskie zatrzymanie pani, która wjechała na bezczelnego mercedesem do Parku, żeby obejrzeć #zacmienie z Wzgórza Oporowskiego. Zaparkowała na trawniku, a potem chciała wyjechać parkową alejką przez tłum.
Dlaczego to zawsze są luksusowe auta?? 😳
#wroclaw. Obywatelskie zatrzymanie pani, która wjechała na bezczelnego mercedesem do Parku, żeby obejrzeć #zacmienie z Wzgórza Oporowskiego. Zaparkowała na trawniku, a potem chciała wyjechać parkową alejką przez tłum.
Dlaczego to zawsze są luksusowe auta?? 😳
źródło: animation - 2026-08-13T093648.739
Pobierz
GabrielOcello +634
źródło: 1000023814
Pobierz

Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą to dosłownie odpływa i spokój. Mogę jeść, gadać, cokolwiek, jak syn jest wklejony we mnie to po prostu zapada w sen. Sorry ale pochlebia mi to bardzo ¯\(ツ)/¯ dzieci z natury są za matką ale mój tylko ze mnie zapada w głęboki sen bez czkawki. Zajebiste uczucie aż mam ciarki, jak bardzo mój syn czuję się przy mnie dobrze i bezpiecznie, życzę tego każdemu Tacie
@Mucha_w_oku: ja jako bombel miałem odwrotnie właśnie, jakby tata nie musiał emigrować za sianem za granicę gdy miałem kilka lat to bym innym człowiekiem był dziś ehhh
Jedyny problem w tym że nie bardzo jest kiedy coś zrobić dla siebie albo wyjść na podwórko
@Azura: też kocopoły - to loteria zwyczajna czy dziecko woli matkę, czy ojca, czy żadnego, a może oboje
@Ecooo: Lepszy taki wpis niż wrzucanie co roku zdjęcia motorku śnieżnego z prośba o plusy xd