Aktywne Wpisy
Dentoray +116
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,

RECAPTCHASSIE +33
Na tagu pojawił się plusowany przez ponad 100 wyznawców Konfitury post z wywodem jakoby "kierowcy prowokowali konfiturę, a nie on ich".
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po

Czy po roku narzeczeństwo to przesada, za szybko czy jest ok? Oboje po 30... Jestem pewny że chcę z tą kobietą spędzić resztę życia, jestem pewien że ona czuje podobnie. Tylko czy to nie za szybko..
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: chcesz się oświadczyć?
A musisz?
W życiu ważne jest to co się robi, a nie deklaracje jakie się składa.
No to albo rybki, albo akwarium. Albo jesteś pewny, albo się wahasz, że za szybko. Jednak jeśli jesteś pewien to to jest jedyne co się liczy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi