Wpis z mikrobloga

@Saddam_Husajn: znam takie przypadki, ale koniec końców i tak zawsze się rozstają i baba zostaje z niczym. Zresztą chłopy co dobrze zarabiają i biorą na żonę takie szony to też debile. To nie jest tak, że można zataić swój przebieg, z k------a nie ma wyjścia.

@4mmc-enjoyer: Takie chłopy raczej nie są zbyt lotni w konwenanse towarzyskie.
  • Odpowiedz
@Saddam_Husajn
Studiowalem informatykę przez 5 lat i później uczyłem też studentów 3 lata i powiem tylko, że zwyczajnie p--------z w kwestii atrakcyjności ludzi na informatyce. Zwyczajnie p--------z.
  • Odpowiedz
@Saddam_Husajn: @4mmc-enjoyer:

Możecie mi wytłumaczyć po czym rozpoznacie, że laska x lat temu skakała na kutasach jak p------a, a która nie ? xD

Moim zdaniem o ile to nie jest jakaś głupia karyna, to laski się dobrze kamuflują z takimi rzeczami, jeśli chłop jest totalnie spoza towarzystwa to skąd on ma wiedzieć co jego dziewczyna, potem narzeczona, a finalnie żona odwalała X lat temu ?

@lentilek:
  • Odpowiedz
Na speeddatingach i tinderach jest bardzo dużo programistów wiem bo mi nawet laski mówiły.

@janciopan: true pamiętam jak na koncie do chadfishingu udawałem prawnika to laski z ulgą pisały, że no w końcu jakis normalny zawód bo sami programiści siedza na tym tiderze
  • Odpowiedz
@Flypho: I akurat mój współlokator w mieszkaniu, który studiuje informatykę i planuje zostać programistą, to wygląda dokładnie tak jak opisałem. Niesamowity zbieg okoliczności, że też trafiłem na kogoś takiego, a nie kogoś kto wygląda "zupełnie normalnie jak pracownicy biurowi".
S.....n - @Flypho: I akurat mój współlokator w mieszkaniu, który studiuje informatykę...

źródło: przypadek-co-za-przypadek

Pobierz
  • Odpowiedz