Aktywne Wpisy

moll +58
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 01a9d0263b313c35e684a13e53f32619e6ddb817ce6e845717a4d9b071ed180e
PobierzSzukasz sensacji na siłę.
@Saddam_Husajn: Trochę życie, laska jak jest sprytna to spadnie na 4 łapy bo przecież nikt nie ma na twarzy wypisanego liczniku. Aż mi się przypomina historia z reddita gdzie gościu opisywał jak się dowiedział, że jego narzeczona "mocno" bawiła się na studiach a powiedziała to jej siostra z głupoty. Później się dowiedział, że kolesi z którymi miała wielokąty ma dalej w znajomych na facebooku ( ͡° ͜ʖ
Możecie mi wytłumaczyć po czym rozpoznacie, że laska x lat temu skakała na kutasach jak p------a, a która nie ? xD
Moim zdaniem o ile to nie jest jakaś głupia karyna, to laski się dobrze kamuflują z takimi rzeczami, jeśli chłop jest totalnie spoza towarzystwa to skąd on ma wiedzieć co jego dziewczyna, potem narzeczona, a finalnie żona odwalała X lat temu ?
Bo co ? bo
Komentarz usunięty przez moderatora
A ogólnie w jaki sposób można wywnioskować że laska się pruje? Ma charakterystyczny styl bycia. Wysyła sygnały zainteresowania, wali dużo podtekstów, chętnie się upija, jest aż zbyt towarzyska.
współczuję typowi
źródło: mqdefault
Pobierz@czescmampytanie: No to hej, jestem niebieski i mam totalnie wyrąbane w to ile i z kim i kiedy kto spał. Mam głęboko gdzieś czy spała z 1 czy 1000, i dokładnie tak samo traktuje niebieskich (hehe januszek zaraz ci opowie śmieszny kawał o dobrym kluczu hehe) nie wazne czy mieli 1 czy 1000. Ani trochę mnie to nie interesuje, a na informację maksymalnie wzruszę ramionami.
Do tego