Wpis z mikrobloga

kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RHQQ2-YXRKT: ałun zawiera w swoim składzie aluminium. Ałun to naturalny minerał (siarczan glinowo-potasowy), a glin to inaczej aluminium. Jest to popularny kosmetyk, często stosowany jako naturalny dezodorant.
  • Odpowiedz
@Radysh o to to!
Przecież te włosy przechodzą smrodem pod pachami i na jajkach.
Od wielu lat golę i jest ogromna różnica nawet jak trochę odrosną. To najlepszy tip, jak ktoś nie goli jakimś cudem.
  • Odpowiedz
@fsfdjf: 2025 rok i ludzie używacie dalej per spirantów z rossmana? xD w aptece ANTIDRAL, smarujesz się raz NA OGOLONE pachy i nie jebiesz przez 2 tygodnie, nie dziękujcie za te zmianę życia
  • Odpowiedz
@fsfdjf: ale czekaj, jak udało ci się obejrzeć Galileo? Przecież ilekroć próbowałem je obejrzeć to właśnie się kończyło.
  • Odpowiedz
@Radysh

@fsfdjf: Dodatkowo, pachy powinny być ogolone. Zresztą nie tylko pachy.

Bo niektórzy ludzie dalej łażą okłaczeni niczym małpy.

Głowę też golisz, panie małpa? :D
  • Odpowiedz
  • 3
@Otsego_Amigo pamiętam, raz spróbowałem tego cuda, kupiłem jakis d------y ałun z firmy na V za miliony monet i użyłem może ze dwa razy bo pachy tak j----y że sam ze sobą nie mogłem wytrzymać a co ludzie naokoło musieli przeżywać to nawet nie chce myśleć...

Dodam tylko że bez ałunu aż tak źle nie było, szybko wymieniłem go na antyperspirant w żelu, polecam xD
  • Odpowiedz
jak sie dobrze odżywiasz , to chemiczne g---o z alumininum (neurotoksyna) niepotrzebne

ja polecam ałun, tani dobry i naturalny

@RHQQ2-YXRKT: trochę wstyd robić z siebie debila szczególnie w internecie gdzie każdy pisze kiedy chce i co chce, a wyszukanie informacji to dosłownie sekundy, a ty wybrałeś taki kierunek xdd. ktoś w sumie ci już wyjaśnił od razu z czego jest ałun a ty coś o szkodliwym aluminium piszesz i naturalnych
  • Odpowiedz