Aktywne Wpisy
fiolkins +1585
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +392
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm
źródło: 1000011007
PobierzBo niektórzy ludzie dalej łażą okłaczeni niczym małpy.
ja polecam ałun, tani dobry i naturalny
Przecież te włosy przechodzą smrodem pod pachami i na jajkach.
Od wielu lat golę i jest ogromna różnica nawet jak trochę odrosną. To najlepszy tip, jak ktoś nie goli jakimś cudem.
Głowę też golisz, panie małpa? :D
Dodam tylko że bez ałunu aż tak źle nie było, szybko wymieniłem go na antyperspirant w żelu, polecam xD
Chyba z 5 lat używam blokera i już nie czuję tego szczypania
@RHQQ2-YXRKT: trochę wstyd robić z siebie debila szczególnie w internecie gdzie każdy pisze kiedy chce i co chce, a wyszukanie informacji to dosłownie sekundy, a ty wybrałeś taki kierunek xdd. ktoś w sumie ci już wyjaśnił od razu z czego jest ałun a ty coś o szkodliwym aluminium piszesz i naturalnych