Aktywne Wpisy

CerealExperiment +16
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
wfyokyga +40
źródło: temp_file8173435669106153670
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000009036
Pobierz
źródło: temp_file8173435669106153670
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Cześć, jak najłatwiej dostać pierwszą pracę w e-commerce, studiuje zaocznie (2 rok), studia kierunkowe. Wysłałem kilka CV do większych firm w mieście, na jakieś proste stanowiska, gdzie wymagania spełniałem, jedynie nie mam doświadczenia w branży, ale aplikuje na stanowiska gdzie tego nie wymagają. Nie widzę, żeby były jeszcze jakieś większe firmy u mnie w mieście, a januszexu wolałbym uniknąć i z tego co widzę oni mają jeszcze większe wymagania. Próbowałem szukać nawet jakichś ofert na obsługę klienta itp. ale mało co tego jest, albo też wymagają doświadczenia albo znów januszex. Jest jakiś najlepszy sposób, żeby załapać się w branży? Potem to już z górki pójdzie, bo jestem zmotywowany do rozwoju + jestem osobą, która zawsze sobie wszędzie dobrze radzi. Tylko widzę, że dostanie 1szej pracy jest najtrudniejszą rzeczą, jak cię nie chcą nawet na rozmowę zaprosić (uprzedzając pytania, CV mam dobre, to nie jest problemem, lepszego nie zrobię).
#pracbaza #ecommerce #praca #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: co to znaczy? chcesz zamówienia kompletować na magazynie czy mailingi wysyłać? zatrudnij się w agencji reklamowej jako junior - przeczołgają cie przez wszystkie kanały promocji i od razu będzie łatwiej oczarować wiedzą i umiejętnościami lokalnych rekinów biznesu