Aktywne Wpisy

W końcu mi doszła suszarka borza i to nie w końcu tylko już bo w 5 dni z chin xD dałem za nią 56 zł, wysyłka gratis, cóż mogę rzec - na papierze wygląda tak samo jak Dyson, 1600 W, 110000 rpm, deklarowane temperatury suszenia jak w dysonie (mniej więcej bo różne generację miały inne - te są podobne jak w Supersonic 1gen). W zestawie koncentrator jeden (trochę wygląda jak drukowany 3d
źródło: 1000005831
Pobierz
obszarnik +23
Szkoda że twórcy tego profilu nie wiedzą że promowanie takich patologicznych osobowości jak ten drący cały czas ryja i znający się na wszystkim dziki trener może im co nieco zaszkodzić. Chyba że sami uważają to co krzyknie ten typ za prawdę objawioną.
#sct #patologiazmiasta #krakow
#sct #patologiazmiasta #krakow
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-28 o 09.40.38
Pobierz

Wynajmuje mieszkanie.
Dzisiaj najemca do mnie zadzwonił i powiedział, że pojawiły się tańsze, podobne mieszkania w okolicy i że albo obniżę mu czynsz o 10% albo się wyprowadza z zachowaniem okresu wypowiedzenia.
Nie chcę obniżać czynszu. W jaki inny sposób go przekonać żeby został? Zależy mi na nim, bo mieszka ponad 2 lata i nigdy nie było problemów z płatnościami.
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 6058b08b76ce4
PobierzPo 2: ceny spadły, jest dużo opcja że jeśli się wyprowadzi wynajmiesz to i tak taniej komuś innemu i stracisz czas na szukanie kogoś nowego. Zrob research
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@mirko_anonim: przestać być pazernym? To w twoim interesie jest zachęcić wynajmującego bo to on opłaca ci hipotekę, którą mógłby mieć na siebie, gdybyś nie podkupił mieszkania, którego ewidentnie nie wykorzystujesz z jego pierwotnym przeznaczeniem (tj. do mieszkania w nim)