Wpis z mikrobloga

Gadałam sobie z typem i spoko rozmowa, coś się zeszło na pieski bo on wielki miłośnik. Mówię więc, że kocham psiury nad życie ale moja granica to pies w łóżku, bo lubię mieć czystą pościel. I gość mnie usunął xDDDDD sytuacja na rynku knurów tragiczna #tinder #psy
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 28
mamy psa, który śpi z nami na łóżku, jest czyściutko, bo psa się #!$%@? myje. Do tego jak włazi pod kołdrę to robi za piecyk do stóp. Polecam ten stan

@GladysDelKarmen
jak się myje psa z sierści? Czy fajnie jest się obudzić z sierścią w buzi?
  • Odpowiedz
bo psa się #!$%@? myje. Do tego jak włazi pod kołdrę to robi za piecyk do stóp. Polecam ten stan

@GladysDelKarmen: I ten pies to się nie poci, z mordy mu nie jedzie, nie ślini się ani nie rusza i nie łazi, co nie?
  • Odpowiedz
@girlsjustwannahavefun co kto lubi. Ja tam nie mogę odmówić mojemu jamnikowi tej przyjemności jaką dla niego jest wkopywanie się pod kołdrę i robienie sobie w kołdrze tuneli.

Nie rozumiem o co masz pretensje?
Widocznie on sobie nie wyobraża innego spania niż z psem w nogach i przewidział że w dłuższej perspektywie będzie chryja. Co miał zrobić, toczyć z toba dysputy o przewadze spania z psem w nogach.

Masz powyżej 30 i
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen myjesz go 2-3 razy dziennie po każdym spacerze + co wieczór dupę i genitalia? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
Nie jestem z tych co się brzydzą, nie raz spałem z psem (mimo tego że nigdy psa nie miałem), ale doskonale rozumiem osoby którym to przeszkadza. To że pies wnosi do łóżka całą masę syfu jest faktem z którym nie da się dyskutować.
  • Odpowiedz