Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2300
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Najgorsze były te wyśmiewające ból dziecka z głodu i każące kobiecie karmiącej dziecko iść z nim do kibla oraz twierdzenie, że kp jest tak samo obrzydliwe jak srający menel. W filmie Symetria była taka scena, w której skazanemu za przestępstwo pedofilowi zabroniono jeść z innymi więźniami przy stole, usłyszał wtedy: "nie będzie ta k**** jadła przy blacie, niech żre w kiblu". Było to największe poniżenie najniższego w hierarchii więźnia.
Smutne, że promowanie nienawiści do dzieci i matek osiągnęło taki poziom, że ludzie nie widzą nic złego w kazaniu jeść w obsranym kiblu małemu człowiekowi tylko dlatego, że istnieje i musi zjeść żeby przeżyć.
#karmieniepiersia #dzieci #macierzynstwo #tacierzynstwo #tatacontent #gorzkiezale
Z drugiej strony nie dziw się, bo jak jakaś tępa strzała zmienia pieluchę na stoliku w restauracji, a potem zamiast jakoś dyskretnie nakarmić, wywala cały bufet na wierzch to jednak nie jest fajne. A potem to się eskaluje
@WielkiNos: ciekawe co było pierwsze- od razu był hejt na karmienie piersią i przewijanie, czy może - może - jednak było tak, że laska przewijała gówniaka na stoliku w knajpie albo gdzieś przy ludziach, wywalała cyca
Ps. Dodam, że nie które dekolty w ubraniach są większe niż to co kobiety odsłaniają podczas karmienia, ale to już nie wypada zwrocić uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tellet: nie.
@WielkiNos: To są imbecyle. W starożytnych demokracjach nie mieliby praw wyborczych, bo za tak debilne poglądu potrąciliby je, na rzecz imigrantów z krajów 3 świata.
Nie ma co się nimi przejmować. Nie wina psa że gryzie.