Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

olito +8
Niespełna 3 letnie opony wielosezonowe Vredestein Quatrac PRO. Odpadają lamele po całym obwodzie i szerokości. Tak ma być? Nalatane jakieś 40kkm. #motoryzacja #opony
źródło: temp_file6054963607098590251
Pobierz

@nilmerg: Gdybym wyznawal taka definicje jak pewno Ty wyznajesz to bym sie z Toba zgodzil. Ba-technicznie rzecz biorac przy punkcie 2 jest unicestwiane jakies zycie. Dla Ciebie to dziecko. Dla mnie 2 komorki z ktorych moze (acz nie musi) powstac dziecko.
Nie jestem lekarzem wiec nie stwierdze co do dnia ale
Te "przyslowiowe dwie komorki" to caly czas 2 komorki. Cos sie moze poknocic i podziela sie
@nilmerg: Pozwol e sie nie zgodze i wyjanie dlaczego. Wspomniany garaz wietnie sie nada.
Zalozmy ze widzialem Twoj garaz (3m x 7m x 2 wysoki). Wiem ze masz garaz. I Ty mi mowisz:
Mam auto w garazu.
I co ja moge z takim
@gorzki99: mam w garażu magiczne pudełko które w środku jest rozmiarów hangaru i to w nim jest pełnowymiarowy 747-800. Teraz dalej nie możesz stwierdzić, że nie mam. Nie możesz też stwierdzić, że magiczne
@nilmerg: Tez lubie Dr WHO :))
Stety lub niestety magia lamie zasady fizyki. A nie potrzeba wiary zeby wiedziec ze te sa nielamalne. Moze kiedys beda ale na obecna chwile nie sa. Wiec moe kiedys ktos bedzie mial takie pudelko. Niestety teraz nie.
Mozliwosc lamania praw fizyki doprowadilaby do konca tych praw.