Aktywne Wpisy
nowszyja +548
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

GrimesZbrodniarz +285
Upadek Discovery Chanel i podobnych kanałów można porównać do spalenia biblioteki Aleksandryjskiej - taka strata dla ludzkości (╯︵╰,)
#nauka
#nauka
źródło: 1000083770
Pobierz

Aby jeździć autem musisz mieć prawko, aby zostać rodzicem wystarczy oddychać, a później mamy takie efekty,
Czasem to widać w rodzinach wielodzietnych, pierwsze dziecko z uwagi na kompletny brak umiejętności rodzicielskich wychodzi na patologie a trzecie czy czwarte już jest wzorowym dzieckiem...albo na odwrót przy pierwszym rodzicom zależy i się starają a przy kolejnych już sobie nie radzą i są wychowywane przez rodzeństwo z różnym efektem końcowym.
Skąd wiem? Bo poniekąd coś podobnego przerabiałem. Mimo wszystko trochę niepokorny we mnie było i gdy udało się wyrwać z domu, to udało mi się dojść mentalnie do równowagi, nauczyć
@czc007: picrel przykład.
źródło: Samuel_RodrigoPereira
PobierzA w wątku chodziło raczej o to, że nawet jeśli ktoś ma potencjał genetyczny na dobry wygląd a więc i jakiś sukces społeczny to wyżej wymienione czynniki i tak mogą zamienić Cię w rasowego