Aż tak Cię boli czyjaś samoświadomość i pewność siebie, która UWAGA skądś musi wynikać (a nie tylko z własnych ZŁUDZEŃ)?
akurat ta kobieca pewność siebie bierze się z atencji, którą dostajecie od spermiarzy. Było tu na wykopie kilka eksperymentów społecznych, mój ulubiony to laska, która wrzucała zdjęcia z alko co piątek i opisywała jaka to nie jest smutna i samotna. To, co spermiarze o----------i w komentarzach było czystym złotem xD
@Femme-nie-Fatale: dokładnie oni mogą wymagać żeby miała super figurę , makijaż zabiegi żeby buzia ładnie wyglądała ale jak ty wymagasz od niego to zaraz stek wyzwisk i szantaż że jesteś materialistka egoistką itp , tobie nie wolno tego co im czyli mieć wymagan
@Shagal: jeśli powieksze sobie usta za 1400 zł i zafarbuje włosy na jasny blond u fryzjera za 1000 to nie pójdę na randkę z typem który nawet za mnie nie zapłaci w restauracji A nawet jeśli kobieta tego nie robi to nadal istnieje coś takiego jak różowy podatek kobieta mimo że zarabia mniej to za artykuły higieniczne , kosmetyczne płaci więcej bo dla kobiet są droższe
Uważasz, że jako laska nie masz mieć żadnych wymagań względem drugiej strony? Pick me girl ¯\(ツ)/¯
@Femme-nie-Fatale: Kompletnie bez związku z tematem zarzuconym przez opkę założyłaś sobie swoją tezę i próbujesz ją bezsensownie forsować. Nikt tu nie napisał, że kobiety nie mogą mieć wymagań. Dyskusja odnosi się do artykuły, a ten nie ma nic do rzeczy w kwestiach o których piszesz. Jesteś jak pisowiec który
zeby być petardą nie trzeba doczepów, sztucznych rzęs, war itp. a w znacznej większości przypadków te rzeczy tylko oszpecają taką dziewczynę choć ona myśli inaczej
@Silver86: i kobiety tego naprawdę nie rozumieją. Jak widzę kobietę z doczepami, rzęsami, wargami to zawsze porównuję do klauna.
@Linnior88: Petarda to nie sztuczność, ale skąd mogą to wiedzieć brzydkie baby
Czyli dla Ciebie jest ważny tylko wygląd zewnętrzny... Fajna odklejka. Do tego obrażasz gościa, który napisał Ci to samo nic o nim nie wiedząc. Może jest nawet chadem, a Ty przez jego komentarz zakwalifikowałaś go do seby XDD Jesteś pewnie trollem.
@Neko-chan51: nie, ona naprawdę jest tak toksyczna. Gruba, brzydka i ma borderline.
@Linnior88: jesteśmy raczej z różnych bajek, bo ja w życiu nie umówiłbym się z kobietą która ma napompowane usta i sztuczne włosy. To co dla Ciebie jest zaletą, dla mnie jest wadą. Ogólnie to jest ok, każdy sobie żyje jak chce, ale myślenie że jak sobie napompujesz usta to z automatu stajesz się obiektem westchnień jest błędem. A już oczekiwać że facet będzie płacił z twoje operacje to kabaret.
@Shagal: ja już się naogladalam różnych rzeczy w życiu i powiem ci tak facet bierze na żonkę skromna żeby było tanio a na prostytutki żeby ją zdradzić idzie do typowych rakiet , tyle w temacie Nigdy się nie nabiore że komuś się nie podoba sztuczność , wy nawet nie wiecie kiedy kobieta jest zrobiona
jeśli powieksze sobie usta za 1400 zł i zafarbuje włosy na jasny blond u fryzjera za 1000 to nie pójdę na randkę z typem który nawet za mnie nie zapłaci w restauracji
@Linnior88: profesjonalistka obrobi kiełbę za 200 zł I też jest "zrobiona".
@Shea_99: “Kompletnie bez związku z tematem zarzuconym przez opkę założyłaś sobie swoją tezę i próbujesz ją bezsensownie forsować. Nikt tu nie napisał, że kobiety nie mogą mieć wymagań. Dyskusja odnosi się do artykuły, a ten nie ma nic do rzeczy w kwestiach o których piszesz.” Oczywiście, że ma, pośrednio, ale ma. Jeden temat może być podstawą do innych wniosków. Akurat jak czytam te wykopowe wpisy, to już od dawna rzuca mi się
@Linnior88: i co w tym dziwnego? Do związku bierzemy wartościowe kobiety, a te do seksu mogą być kompletnymi pustakami. Tobie widać nie przeszkadza być traktowaną przedmiotowo, ba Ty to postrzegasz jako zaletę. Dla Ciebie liczy się tylko to, czy ktoś chce iść z Tobą do łóżka. To dużo mówi o tym co masz w głowie. Czy nie było czasem tak, że faceci brali Cie pod uwagę tylko po to żeby
@Shagal: 1) jestem dziewicą więc gadasz sam do siebie 2) kiedy o siebie super dbałam faceci mnie całowali po nogach jak zrobiłam się "zwykła " to cudowne traktowanie się skończyło (ostateczny dowód że wylew nasienia do mózgu starczy żeby facet zrobił wszystko tylko bo dobrze wyglądasz ) 3) no bardzo mnie chcieli tylko wyruchać jak jeden był ze mną 3 lata kupował prezenty i nawet z nim nie spałam
chyba orleańską (⌐͡■͜ʖ͡■) Turasy w okolicy już dobrze wiedzą kim jesteś
2) kiedy o siebie super dbałam faceci mnie całowali po nogach jak zrobiłam się "zwykła " to cudowne traktowanie się skończyło (ostateczny dowód że wylew nasienia do mózgu starczy żeby facet zrobił wszystko tylko
#p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
akurat ta kobieca pewność siebie bierze się z atencji, którą dostajecie od spermiarzy. Było tu na wykopie kilka eksperymentów społecznych, mój ulubiony to laska, która wrzucała zdjęcia z alko co piątek i opisywała jaka to nie jest smutna i samotna. To, co spermiarze o----------i w komentarzach było czystym złotem xD
A nawet jeśli kobieta tego nie robi to nadal istnieje coś takiego jak różowy podatek kobieta mimo że zarabia mniej to za artykuły higieniczne , kosmetyczne płaci więcej bo dla kobiet są droższe
@Linnior88: to od razu uciałbym jakikolwiek kontakt.
Jeszcze znajomy by mnie zobaczył z taką babą i byłby wstyd na dzielni.
@Linnior88: żaden cię nie chce przez wygląd i charakter
@Femme-nie-Fatale: Kompletnie bez związku z tematem zarzuconym przez opkę założyłaś sobie swoją tezę i próbujesz ją bezsensownie forsować. Nikt tu nie napisał, że kobiety nie mogą mieć wymagań. Dyskusja odnosi się do artykuły, a ten nie ma nic do rzeczy w kwestiach o których piszesz. Jesteś jak pisowiec który
@Silver86: i kobiety tego naprawdę nie rozumieją.
Jak widzę kobietę z doczepami, rzęsami, wargami to zawsze porównuję do klauna.
@Linnior88: Petarda to nie sztuczność, ale skąd mogą to wiedzieć brzydkie baby
@Neko-chan51: nie, ona naprawdę jest tak toksyczna.
Gruba, brzydka i ma borderline.
Nigdy się nie nabiore że komuś się nie podoba sztuczność , wy nawet nie wiecie kiedy kobieta jest zrobiona
@Shea_99: albo jest feministką ¯\(ツ)/¯
@Linnior88: profesjonalistka obrobi kiełbę za 200 zł
I też jest "zrobiona".
Stosunek cena/jakość się nie spina.
Życzę powodzenia licealistom i studentom xD
“Kompletnie bez związku z tematem zarzuconym przez opkę założyłaś sobie swoją tezę i próbujesz ją bezsensownie forsować. Nikt tu nie napisał, że kobiety nie mogą mieć wymagań. Dyskusja odnosi się do artykuły, a ten nie ma nic do rzeczy w kwestiach o których piszesz.”
Oczywiście, że ma, pośrednio, ale ma.
Jeden temat może być podstawą do innych wniosków.
Akurat jak czytam te wykopowe wpisy, to już od dawna rzuca mi się
1) jestem dziewicą więc gadasz sam do siebie
2) kiedy o siebie super dbałam faceci mnie całowali po nogach jak zrobiłam się "zwykła " to cudowne traktowanie się skończyło (ostateczny dowód że wylew nasienia do mózgu starczy żeby facet zrobił wszystko tylko bo dobrze wyglądasz )
3) no bardzo mnie chcieli tylko wyruchać jak jeden był ze mną 3 lata kupował prezenty i nawet z nim nie spałam
chyba orleańską (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Turasy w okolicy już dobrze wiedzą kim jesteś