Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +106
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +8
Czy ci podludzie nie mają wyobraźni? Jeden upadek i wlatuje mi taki dzban pod koła i zgadnij kto pójdzie siedzieć?
Powinni wprowadzić zakaz poruszania się na rowerze na drodze publicznej jeśli temperatura spada poniżej 5 stopni...
#zalesie #gownowpis #rower #zima #hejto
@luke-dolla7: ja pieprzę, kolejny toksyczny wysryw w gorących... I piszę to jako osoba, co nie jeździ rowerem po ulicy podczas mrozów.
napal w piecu i wyjdź z domu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@drzdrzownica: co
@adrian-a: ale ty masz #!$%@? we łbie chłopie
@adrian-a: gdybyś nie znalazł prawka w czipsach to pewnie byś się dowiedział dlaczego
Jak jest zima, drogi oblodzone to raczej nikt nie jeździ 50 km/h. Rozważam scenariusz realny, kiedy ciężarówka jedzie max. 30 km/h i zaczyna hamować, ale śliska nawierzchnia wydłuża drogę hamowania. Jak przywali we mnie z prędkością 15 km/h to śmiem twierdzić, że co najwyżej będę miał siniaka od poduszki powietrznej.
Jak ja pojadę 30 km/h i rowerzysta przede mną zaliczy glebę i wpadnie mi pod kółka to raczej będzie bardziej poturbowany.
Ja jestem toksyczny? Bo dbam #!$%@? o swoje i czyjeś bezpieczeństwo zwracając uwagę jacy ludzie są nieodpowiedzialni i bez wyobraźni wsiadając na rower w takich warunkach?
To pedalarze się na mnie rzucili jak na promocję karpia w lidlu xD
A piec pracuje, podajnik ładuje ekogroch aż miło, dziękuję za troskę ( ͡º ͜ʖ͡º)
ten sam Mirek w pierwszym poście
Tak, zesrałeś się,
Jak nazwać człowieka świadomie wsiadającego na rower w takich warunkach?
Właśnie tak jak przytoczyłaś ¯_(ツ)_/¯
Ale ja wyraziłem swój pogląd i nie interesują mnie opinie losowych wykopków, tym bardziej nie będę się wdawał w długie dyskusje bo to na tym portalu nie ma sensu.
Jakoś żaden z rowerzystów nie stwierdził: "no faktycznie czasem może to być niebezpieczne, może rzeczywiście to trochę ryzykowne jeździć na rowerze w taką pogodę" tylko jest wręcz skrajność w drugą stronę bo jestem #!$%@? samochodziarzem xD czekam aż mnie ktoś tu do
@luke-dolla7: wdajesz się, ten wpis ma 2 strony komentarzy w tym 22 Twoje na tę chwilę. I ja bym Ci nawet przyznał gdzieniegdzie rację, sam robię rowerem znaczne ilości km, ale w zimie mniej i momentami bywa niebezpiecznie ślisko, więc nie jeżdżę