Czy tylko mi algorytm podaje tyle reklam z „it”? Boot campy, kursy kodowania, webinary. #!$%@? można dostać przeglądając Facebook i instagram. Co drugi post reklama o programowaniu. Osrali się i chcą jeszcze na początku dołka oskubywać jak najwięcej osłów? #it #pracait #programista15k
@Szampion: Dla mnie też podpowiada. Ostatnim dzwonek zanim prawda przedostanie się do mainstreamu. W sumie chyba dobry biznes dla kogoś kto ma predyspozycje do nauczania i wolne przebiegi.
@Krol_Karo: ja kojarzę takich ludzi, co wydali po kilkadziesiąt k na bootcampy z nadzieją że jak znajdą pracę w IT to spłaca to w ciągu paru miesięcy ( ͡°͜ʖ͡°)
Niektórym się udało i jak było ssanie na rynku to się załapali na wysokie stawki. Niektórzy do dzisiaj nic nie znaleźli.
@peoplearestrange: swoja droga bootcampy z samei idei nie brzmia zle :p
Na pewno wiecej sensu to ma, niz to co teraz sie reklamuje, a mianowicie osobistego ..nie wiem, trenera IT? Jest taki gostek na youtube, co mi morde drze o tym....jak ja tej reklamy nie cierpie ( ͡°ʖ̯͡°)
@Szampion: mi to na końcówkę jeszcze nie wygląda.
Może jakiś promil ludzi i znając życie, jak już ktoś tyle płaci, to ma jakiś program dofinansowania :p
Niektórym się udało i jak było ssanie na rynku to się załapali na wysokie stawki. Niektórzy do dzisiaj nic nie znaleźli.
@Szampion: Chcecie mi powiedzieć, że przeglądacie internet bez blokowania reklam? (ಠ‸ಠ)
Na pewno wiecej sensu to ma, niz to co teraz sie reklamuje, a mianowicie osobistego ..nie wiem, trenera IT?
Jest taki gostek na youtube, co mi morde drze o tym....jak ja tej reklamy nie cierpie ( ͡° ʖ̯ ͡°)