Aktywne Wpisy

Coxex +224
Boomerzy mówią, że kiedyś nie było czegoś takiego jak autyzm, a potem opowiadają o wujku Januszu, który w latach 80. przez 5 godzin dziennie majsterkował przy swojej kolejce w piwnicy i znał na pamięć wszystkie rozkłady jazdy i trasy pociągów w Polsce, za to jakoś nie dziwnie się z nim rozmawiało.
#heheszki #przemyslenia #autyzm
#heheszki #przemyslenia #autyzm

DeXteR25 +211
Pamietam jak w chipsach były pieniądze i pamietam pierwszą tego typu promocję jak były jeszcze banknoty przed denominacją ( ͡° ʖ̯ ͡°) #heheszki #ciekawostki #boomerskiemysli
źródło: 1000111662
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Dosyć mam słuchania od moich pracowników tego typu smetow. Do niczego to nie prowadzi.
źródło: 800px-Pu_Yi%2C_Qing_dynasty%2C_China%2C_Last_emperor
Pobierz@TheOneWhoKnocks: xD
Miałem kiedyś takiego pracodawcę, który zabraniał rozmawiać po pracy o przekrętach w robocie. To byli czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Radzę
Do niczego to nie prowadzi, bo co jesteś w stanie zrobić z tym że o tym wiesz, że jest niesprawiedliwe na ziemi?
A wysłuchiwanie tego dniami, uwierz mi, jest toksyczne
Skup się na sobie, zobacz co możesz usprawnić i to rób, a nie p--------i (bo nie masz na nie wpływu) się zajmujesz i podniecasz
Żyj i daj żyć innym, staraj się samemu rozwijać - masz super przydatny zawód, może spróbuj działać na innych rynkach, albo z nowym podejściem a resztę olewaj.
U ciebie widać to poszło dalej i chyba czas na porządki albo zdystansowanie się od towarzystwa. W innym przypadku oni zrobią to za Ciebie w najmniej dogodnej chwili
@mirko_anonim: Może zainteresuj się przedsiębiorczością, sprzedażą i marketingiem? Od 20 lat prowadzić firmę, do tego zakład stolarski (duże zapotrzebowanie na rynku na to), do tego zadowoleni klienci i mówisz że nie ma kokosów? No to ewidentnie coś robisz nie tak z ekonomicznego