Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak jak mówiłem wy pisowcy jesteście zaczadzeni i opętani

@bylem_zielonko: Nie jestem zwolennikiem pisu, ani właściwie żadnej partii która jest w rządzie. Ale patrząc z boku widzę, że takich samych opętańców i zaczadzenców ma PO. Ślepi wyznawcy ideologii. Pisowskie bezprawie im przeszkadzało, ale platformerskiemu klaszczą. I tak na zmianę co kandencję dwie dołączacie do niszczenia tego kraju podziałami zamiast do poprawy standardów i zgodnego rozwoju. Tyle samo jesteś wart co
  • Odpowiedz
ktoś wyznaje wartości typu wolność, otwartość, praworządność to od razu jest agentem Tuska

@bylem_zielonko: Praworządność jak przy przejmowaniu telewizji uchwałą, czy praworządność polegającą na wybiórczym stosowaniu orzeczeń Sądu Najwyższego, tylko tych w którym wasi "apilityczni" sędziowie mają większość? Wolność jak w tych prowolnościowych rządach PO w zeszłej kadencji? Doskonale pamiętam jak mnie tym oszukali! Wasza partia jest praworządna i prowolnościowa jak PIS, a wy niczym się nie różnicie od zaślepionych
  • Odpowiedz
Ślepi wyznawcy ideologii. Pisowskie bezprawie im przeszkadzało, ale platformerskiemu klaszczą

@proudly_mad_in_poland: kto stwierdza że platformeskie działanie jest bezprawne? Tylko pisowcy, a nie specjaliści, niezależnie instytucje czy UE

(tak wiem ci wszyscy specjaliści, niezależnie instytucje i UE działają pod dyktando Tuska i są jego fanami)
  • Odpowiedz
Praworządność jak przy przejmowaniu telewizji uchwałą, czy praworządność polegającą na wybiórczym stosowaniu orzeczeń Sądu Najwyższego, tylko tych w którym wasi "apilityczni" sędziowie mają większość?

@proudly_mad_in_poland: insynuujesz że w Sądzie najwyższym są sędziowie z politycznego nadania platformy i że niby jest to identyczne jak pisowscy neosedziowie czy pseudo izby SN?

Jesteś symetrystą czy tylko nie potrafisz oceniać sytuacji bo jesteś zaczadzony pisem?
  • Odpowiedz
Sprawa jest nie zamknięta tylko odroczona na czas wojny. Jak wychodzimy godząc się na takie rzeczy w zamian za jakieś obietnice wiemy już w kwesti pieniądze za "praworządność" i lada moment dowiemy się w kwestii klimatycznej.

@proudly_mad_in_poland: próbujesz straszyć tak jak PiS straszył w 2015 roku 4 tysiącami uchodźców wojennych którzy mieli być katolickiego wyznania i którzy mieli być sprawdzeni przed sprowadzeniem? A potem ten sam PiS sprowadził 300 000
  • Odpowiedz
@proudly_mad_in_poland: no wyrazili zaniepokojenie wątpliwościami prawnymi, ale wątpliwości prawne to nie to samo co jawne i bezprecedensowe łamanie konstytucji w świetle kamer jak w przypadku ustawy która wprowadziła Kurskiego na fotel TVP i drugiej która powołała RMN i na które masz wyroki trybunału, że są niekonstytucyjne.

Poza tym z chwilą postawienia TVP w stan likwidacji już żadnych wątpliwości prawnych nie ma
  • Odpowiedz