Wpis z mikrobloga

jestem zwykłym typem co zadaje niewygodne pytania na które nie macie odpowiedzi i musicie atakować i obrażać. Pytam dlaczego nie przeszkadza wam Olejnik i kolęda Zalewska w TVN które zadają pytania politykom PO typu „dlaczego PiS jest zły” i żadnych innych. A Mazurek który już żąda niewygodne pytanie już jest określany pisowcem. To czysta hipokryzja spowodowana zaczadzeniem które was przytłacza.

@Tomekmoskwa: o czym ty gadasz przecież na TVN leciały transmisje
  • Odpowiedz
@Szalom: @Tymajster @bylem_zielonko hahahahajajaja czyli żaden z was nie jest w stanie odpowiedzieć krótko i zwięźle. czy stronniczość Olejnik Mrozowskiego czy kolędy zaleskiej tak samo was wnerwia jak stronniczość Mazurka? Proste pytanie!!! Hahahahahahahhahahahaahha. Banda hipokrytów. Mazurek nie może być stronniczy bo pisowiec. Ale Olejnik i Mrozowski już mogą a nawet powinni. Hahahahahahhahahahha. Wcale
Mi was nie żal.
  • Odpowiedz
czyli żaden z was nie jest w stanie odpowiedzieć krótko i zwięźle.

@Tomekmoskwa: Jeśli kilka zdań cię przerasta i uważasz że to nie jest krótko i zwięźle to to tylko twój problem troglodyto xD Napisane to jest najzwięźlej jak się da, w kontekście tego że to przestępca i Mazurek mu obciągnął na wizji, gdy jak sam twierdzisz, wobec inny jest cięty - krótko. Dla ciebie pajacu za długo bo lubisz
  • Odpowiedz
@Szalom: hahahahahahahahahahhahahahahahaha tak myślałem. Czyli stronniczość Olejnik już nie przeszkadza. Hahahahahahahahahhaa. Hahahahahahahhhahaa. Hahahahahahhahahaahhaah. I tacy jesteście sekciarze od Tuska. Klapki na oczach. Kodziarze. Buahahahahahhaahha.
  • Odpowiedz
Pytanie Mazurka do Kamińskiego: Za komuny też pan siedział za politykę, prawda?

@adi0 to pytanie to ty bierzesz 1 do 1 czy umiesz wyczuć w rozmowie nutkę ironii czy sarkazmu?
  • Odpowiedz
@adi0 poczekaj jak stanowski włączy te swoje zero. Będą walić Pisowskim przekazem na prawo ,lewo ,i w górę( _). Tutaj będą wszystko łykać jak świnia żołędzie, a wykopalisko zapłonie. Stanowski ma dar i wykorzysta go w taką właśnie stronę ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
Słuchałeś dzisiaj porannej rozmowy z Kamińskim?

Pytanie Mazurka do Kamińskiego: Za komuny też pan siedział za politykę, prawda?

@adi0: Wow, serio? Obrzydliwe, typ zawsze wiedziałem że jest zgniły ale czasem mnie życie i tak zaskakuje...
  • Odpowiedz
czy stronniczość Olejnik Mrozowskiego czy kolędy zaleskiej

@Tomekmoskwa: ja wiem, że dla was pisowców jak ktoś wyznaje wartości typu wolność, otwartość, praworządność to od razu jest agentem Tuska, ale wcale nie trzeba być jego fanem żeby takie wartości wyznawać. Problem w tym że wy widzicie świat zero-jedynkowo i od razu kogoś tak szufladkujecie.

Ja wiem, że dla was pisowców mówienie o faktach jest niewygodne,
bo pis-bolszewia robiła taki cyrk, że np zwykłe
  • Odpowiedz
więc nikt z UE nie będzie naciskał żebyśmy przyjmowali jeszcze jakichś imigrantów

@bylem_zielonko: Sprawa jest nie zamknięta tylko odroczona na czas wojny. Jak wychodzimy godząc się na takie rzeczy w zamian za jakieś obietnice wiemy już w kwesti pieniądze za "praworządność" i lada moment dowiemy się w kwestii klimatycznej.
  • Odpowiedz