Wpis z mikrobloga

nie poniesie żadnej odpowiedzialności,

@mirko_anonim: to jest trochę nieprawda, bo on już ponosi za to odpowiedzialność. Nie poniesie konsekwencji prawnych, to prawda.

trochę zaburzyło to moje poczucie męskości (bo nie oddałem typowi i wolałem się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli Twoje miasto a on był sam, próbowałbym zacząć się dowiedzieć kto to. Jeśli nie umiesz się bić, bardzo dobrze zrobiłeś nie prowokując go. Uderzył, kopnął i odszedł a jeśli był pijany czy na środkach to mogło by się skończyć źle gdybyś mu "stanął na drodze". Jest piątek noc więc takie rzeczy się zdarzają "normalnie". Więc jeśli to koleś z przypadku - olej. A jak chcesz się mścić to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >Jak ktoś Cię n--------a, to odpowiadasz, a nie udajesz głupa, że nic się nie stało.

@arysto2011: tacy bohaterowie często leżą na cmentarzu. Jaką dałbyś gwarancję, że typ nie miał noża skoro - już wtedy- zachował się zupełnie nieobliczalnie?

@AdvisoryLyrics: wydarzenie miało miejsce blisko miejsca mojego zamieszkania, ale gościa widziałem pierwszy raz w życiu, dlatego tym bardziej mnie to zszokowalo. Wyśledzić kto to będzie raczej
  • Odpowiedz
@John_Edgar_Hoover: Samoobrona i instynkt samozachowawczy jest szkodliwy i głupi? Czy wy macie chociaż pół mózgu zamiast budyniu?!

Jak ktoś cię atakuje, to się bronisz, a nie czekasz na więcej i zadajesz głupkowate pytania!
  • Odpowiedz
w sytuacji OP-a instynkt zachowawczy nakazywał unikać konfrontacji.

@John_Edgar_Hoover: Niby kiedy? W momencie, kiedy zagadał żulika i dostał dodatkowo w dziąsło po tym, jak ten kopnął go w dupę?

PS
Czym innym jest sytuacja, kiedy spotykasz kafara, albo kilku i unikasz pewnego oklepu, a czym innym sytuacja kiedy tchórzysz przed konfrontacją z byle żulem i dajesz sobie skopać mu dupę ze strachu!
  • Odpowiedz
@arysto2011: dobra bla bla instynkt itd. co z tego bro? Ja tam wolałbym zostać nazwany cipą dostać w mordę i uciec niż dostać kosą pod żebro dwa razy i zdechnąć bo mi tak duma kazała. Życie jest ważniejsze, a to nie jest jakaś bójka szkolna
  • Odpowiedz