Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mircy, jak długo dochodziliście do siebie po zakończonym związku? Wydawało mi się, że byłem w związku z miłością mojego życia przez 16 lat (teraz mam 31).
Przeżyliśmy ze sobą wszystkie swoje pierwsze razy, podróże, zakup mieszkania, super wspólnie spędzony czas - po czym mnie zdradziła za plecami i zostawiła.

Ona próbowała wrócić, ale po tym co się stało wiem, że jej nie zaufam, nie będę mógł z nią żyć, mimo wszystko strasznie za nią tęsknię choć minął już grubo ponad rok od tej akcji. Mam super pracę, znajomych, rodzinę, zainteresowania, ale przychodzi moment że płaczę za nią w poduszkę mimo tego co mi zrobiła.

#zwiazki #zdrady #pomocy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

po czym mnie zdradziła za plecami i zostawiła.

@mirko_anonim: nic, nowego, pewnie z pół roku potrzyma, znajdź se jakies zajęcie, albo pracę + awanse, zawsze to jakiś bonus
  • Odpowiedz
@mirko_anonim metody są różne by się pozbierać ale nie ma jak stwierdzić ile czasu jeszcze będziesz za nią płakać. Ogólnie to nie trzymaj emocji na wodzy. Jak potrzebujesz popłakać to płacz, jak poczujesz złość to pokrzycz albo pobij poduszkę. Możesz jak w psychoterapii Gestalt wziąć jakąś piłkę czy misia, posadzić go na krześle i mówić do niego jakby był tą dziewczyną i opowiadasz co Ci zrobiła i jak się z tym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Stary, jak minął rok od rozstania, a Ty dalej o niej myślisz to serio udaj się do jakiegoś specjalisty, bo moim zdaniem to już trochę za długo. Masz jeszcze dwa filmiki, obczaj sobie, bo są tam dobre rady i może coś Ci pomoże. Powodzonka!
chalwaklb - @mirko_anonim: Stary, jak minął rok od rozstania, a Ty dalej o niej myśli...
  • Odpowiedz
Wyprodukuj sobie w glowie jej negatywny obraz zlozony z prawdziwych sytuacji, które byly toksyczne, nie podobaly Ci sie. Pomysl, w jaki sposob jej wady moglyby Ci uprzykrzać życie gdybyscie się nie rozstali, jakie moglibyscie miec konflikty, moze byłaby złą matką?
  • Odpowiedz
Wyprodukuj sobie w glowie jej negatywny obraz zlozony z prawdziwych sytuacji, które byly toksyczne, nie podobaly Ci sie. Pomysl, w jaki sposob jej wady moglyby Ci uprzykrzać życie gdybyscie się nie rozstali, jakie moglibyscie miec konflikty, moze byłaby złą matką?
  • Odpowiedz