Aktywne Wpisy
Plotkova99 +101
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Oastry +343
Nie dość, że musi codziennie patrzeć na otyłą żonę to jeszcze trzeba się chować z jedzeniem, kupować to czego nie lubi, a jak ona się rzuci na batonik, bo go zostawił na widoku to dostaje reprymendę, że to jego wina, że jest gruba.
#zwiazki #odchudzanie #bekazgrubasow #pieklomezczyzn #p0lka
@dsomgi00 no właśnie też tego nie rozumiem. 90% kobiet jej napisało to samo. Albo się chce schudnąć albo nie, a nie obwinianie całego świata.
Najlepsze że wielu hipokrytów się tu wypowiada bo takie kobiety są skłonni obrażać faceci którzy sami chlaja a-----l piją monsterki bo sobie nie potrafią odmówić ale inne uzależnienie trzeba
Chyba jedyny moment kiedy taki "ment " może poczuć się lepszy
no tak było nie zmyślam
@WielkiNos:
A chłop musi być chłop kwii
Dlaczego dzieci? Bo nie widzę innego powodu żeby żyć ze świniakiem.
@Linnior88 no to akurat tu się nie zgadzamy, bo mnie by nic nie skusiło gdybym chciała zmiany. Jak kogoś kusi byle batonik to widocznie nie jest jeszcze do tych zmian gotowy. Świat jest pełen pokus, trzeba ćwiczyć silną wolę.
Problem by może był
Jak mój były ważył 120 kilo to go raczej wspierałam bo wiedziałam że to nie łatwe