Aktywne Wpisy
steryd_ +70
wysokiewiczplum +15
Pięknie absolwenci zawodówek z powiatowych zaczynają miażdżyć wielkich wykształconych z miast wojewódzkich.
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do

Cześć, poważnie myślę nad wzięciem auta w #leasing, na co obecnie zdecydowalibyście się w kwocie do 80-90k brutto? Zależy mi na roczniku od 2017/2018 w górę, szukam czegoś co sprawdzi się zarówno w trasie, jak i w mieście, najlepiej w automacie (ale nie jest to warunek konieczny), nie-golas, relatywnie dobrze wyposażony, komfortowy, z fajnym wnętrzem, do tej pory poruszałem się leciwym Golfem IV, więc nie mam punktu odniesienia
#motoryzacja #samochody #motomirko #szukamauta #auto #pokazauto
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ciężka sprawa. Co do autek, to jak coś jest dobrego do miasta, to już nie jest za dobre na trasę. I na odwrót. Możesz spróbować czegoś sprawdzającego się od zawsze: VW Golf.
───────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91