Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski
To będzie długi post...
W maju poznałem dziewczynę, kojarzyliśmy się już wcześniej z widzenia, więc napisałem do niej, było między nami naprawdę wszystko w porządku, wszystko było po równo, nie musiałem jak to często bywa "ciągnąć" konwersacji tylko czułem że ona faktycznie płynie i widać było zaangażowanie. W końcu spotkaliśmy się, na początku było trochę niezręcznie, ale później "jakoś" to poszło. Po wszystkim odezwała się następnego dnia, że jestem okej, ale nie czuje "tego czegoś" , myślałem dobra czasem nie wychodzi, trudno, podziękowaliśmy sobie i tyle. Wszystko zmieniło się kiedy spotkaliśmy się przypadkowo w sierpniu i jakoś to we mnie wszystko odżyło (pewnie dlatego że nigdy nie spotkałem takiej dziewczyny wcześniej i nie mam tutaj na myśli wyglądu tylko faktyczną dojrzałość emocjonalną, jakieś takie ciepło, szczerość, coś co sprawia że jest jedyną która jakby do mnie napisała to nie zastanawiałbym sie nawet co zrobić, a zastrzegam że nigdy nie wracam do starych znajomości, związków, czegokolwiek). Staram się o niej nie myśleć, czasem nie potrafię, zmieniłem zupełnie środowisko, nie mamy ze sobą kontaktu na co dzień, a ona cały czas gdzieś pojawia się w mojej głowie... Jak pozbyć się tego uczucia? Zdaje sobie sprawę że wszystko raczej stracone i ona nigdy ze mną nie będzie, ale chciałbym przestać już o niej myśleć. Dziękuję za przeczytanie tych moich wypocin, nie oczekuje odpowiedzi (oczywiście za każdą będę wdzięczny) chciałem się poprostu wyżalić emocjonalnie...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Przez całe liceum miałem w głowie jedna dziewczynę, codziennie o niej myślałem, próbowałem śledzić co robi na mediach społecznościowych itd. W zasadzie nie mieliśmy nigdy poważniejszej relacji, zwykle koleżeńskie, jak w to w klasie. Ona nic nie wiedziała o moim zauroczeniu, nie mówiłem też nikomu o tym. Liceum sie skończyło, od tamtej pory już jej nigdy nie widziałem na żywo, ale w głowie wciąż była. Marzyłem tylko żeby do
  • Odpowiedz
@sberatel: dokładnie jak minie trochę czasu + OP spotka inną to sam się będzie sobie dziwił po co tracił tyle czasu i energii na laskę która nie jest zainteresowana ^^
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wyciągnij z tego lekcję na przyszłość - tego co mógłbyś zrobić lepiej następnym razem, może czy popełniłeś gdzieś jakiś błąd, czy mogłeś jej bardziej pokazać, że Ci na niej zależ, żeby to dostrzegła i doceniła? Poznać ją lepiej, żeby wiedzieć jak zwrócić na siebie uwagę (poprawić swój wizerunek, formę - ogólnie wygląd i prezencję). Nie patrz w tył i nie żałuj straty, bo to nic nie przyniesie, tylko idź
  • Odpowiedz