Aktywne Wpisy

Patus_z_bloku +77
Od dwóch lat staraliśmy się o dziecko - okazało się, że mam niewyjaśnioną azoospermie. Po biopsji jąder dowiedziałem się, że to aplazja komórek germinalnych. Testosteron w normie, zero objawów, ale nie na komórek, które tworzą spermę.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.

mariusz5891 +2
Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 43.1% (84)
- Aldi 27.7% (54)
- Netto 9.7% (19)
- Stokrotka 7.7% (15)
- Polomarket 4.1% (8)
- Intermarche 7.7% (15)

![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

Jak to możliwe że dla niektórych dziewczyn jestem przystojny, że nawet bywa czasami że jakaś nachalnie podrywa mnie, a inne traktują mnie jak powietrze, nawet słyszałem że niektóre mówiły że jestem brzydki, a niektóre bardzo przystojny. Czy to możliwe że jestem aż tak specyficzny że dla niektórych jestem przystojny a dla innych brzydki? O co chodzi tutaj. Np raz jakaś dziewczyna na tinderze powiedziała mi że jestem brzydki, a bywa czasami tak ze jak jestem tam gdzie jest dużo ludzi to czasami mnie jakaś zaczepia xd
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
Żedy się dowartościować.
Żeby dać jasny sygnał, nie jest zainteresowana.
By koleżance dać sygnał "mi się nie podoba" to tobie też.
Ze złośliwości.
Z empatii, na zasadzie "nie startuj do X bo tylko się
@choochoomotherfucker: żeby się od nich odwalili
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@programista15cm: Co jest w tym zabawnego, nie rozumiem Twojej reakcji.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·