✨ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to możliwe że dla niektórych dziewczyn jestem przystojny, że nawet bywa czasami że jakaś nachalnie podrywa mnie, a inne traktują mnie jak powietrze, nawet słyszałem że niektóre mówiły że jestem brzydki, a niektóre bardzo przystojny. Czy to możliwe że jestem aż tak specyficzny że dla niektórych jestem przystojny a dla innych brzydki? O co chodzi tutaj. Np raz jakaś dziewczyna na tinderze powiedziała mi że jestem brzydki, a bywa czasami tak ze jak jestem tam gdzie jest dużo ludzi to czasami mnie jakaś zaczepia xd
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak to możliwe że dla niektórych dziewczyn jestem przystojny, że nawet bywa czasami że jakaś nachalnie podrywa mnie, a inne traktują mnie jak powietrze, nawet słyszałem że niektóre mówiły że jestem brzydki, a niektóre bardzo przystojny. Czy to możliwe że jestem aż tak specyficzny że dla niektórych jestem przystojny a dla innych brzydki? O co chodzi tutaj. Np raz jakaś dziewczyna na tinderze powiedziała mi że jestem brzydki, a bywa czasami tak ze jak jestem tam gdzie jest dużo ludzi to czasami mnie jakaś zaczepia xd
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Żedy się dowartościować.
Żeby dać jasny sygnał, nie jest zainteresowana.
By koleżance dać sygnał "mi się nie podoba" to tobie też.
Ze złośliwości.
Z empatii, na zasadzie "nie startuj do X bo tylko się
Komentarz usunięty przez moderatora
@choochoomotherfucker: żeby się od nich odwalili
─────────────────────
@programista15cm: Co jest w tym zabawnego, nie rozumiem Twojej reakcji.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·