Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ale z k---ą się dalej masturbujesz tyle że jej cipką.
Jak chcesz chociaż wytrwać że 20min to dogadają się z nią aby dla ciebie zatańczyła lap dance.

To pewnie droższe i nie każda będzie chciała.
Ty się nią baw jak zabawką, to tobie ma być dobrze, to ona ma się starać cię zadowolić, to ty jesteś klientem.
Powiedz czego oczekujesz, ona powinna powiedzieć ci cenę i tyle, ma się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wal konia przed spotkaniem, ponieważ ryzykujesz, że Ci w ogóle nie stanie lub, że nie będziesz mógł się spuścić. Zwłaszcza, że skoro to 1 raz to możesz się stresować... Powiem Ci, że przed moim pierwszym razem również się obawiałem, że zbyt szybko dojdę. No, ale okazało się, że żadnych problemów ze zbyt wczesnym wytryskiem nie miałem i było znacznie dłużej niż bym się spodziewał. Z dwojga złego lepiej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nigdy nie wal przed spotkaniem. I zgłaszaj się do div które mają 2 finisze w godzinie.

Po 1 - To ty idziesz się zaspokoić, ona odwala X takich akcji dziennie najpewniej połowy nie pamięta a przy jednym na miesiąc coś poczuła.
Po 2 - Możliwe że ci spadnie na tyle popęd że wejdzie większy nacisk na stres i nie stanie w ogóle. No i jak szybko strzelisz to trudno,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Znalazłem fajną pannę 30+, świetny tyłek, ładne włosy, nogi i ogólnie ciało na fotach.

Tragiczne podejście, nie rób tak. Nie wybieraj oczami tylko na garsonierze znajdź taką z dobrymi ocenami którą chwalą zo podejśćie do klienta. Z doświadczenia wiem że 90% pań z ogłoszeń traktuje to jak wyrobienie normy i tylko się zrazisz. Takie młode i atrakcyjne liczą właśnie na to że zapłacisz za godzinę a skończysz w
  • Odpowiedz