Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Co na trądzik? Jestem facetem więc izotek odpada, gdyż ten obniża teścia permanentnie o 30%, na stałe zeruje libido i powoduje zaburzenia wzwodu niemożliwe do wyleczenia. Nie mówiąc o reszcie uboków.
Tretynoina na skórę działa jako tako, ale raczej słabo.
Coś innego?
#tradzik #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: [potrzebne źródło]
źródło: temp_file4201568444382043386
PobierzJest sporo rozwiązań. Złotym standardem są retinoidy, a więc tretynoina, adapalen, tazaroten i trifaroten, które stosowane miejscowo trwale przebudowują skórę i zmieniają (regulują) funkcjonowanie aparatu łojowego. Poza tym stosuje się miejscowe antybiotyki (klindamycyna, erytromycyna), które mają działanie przeciwzapalne, kwas azelainowy (Skinoren) oraz nadtlenek benzoilu. Wspomagająco można zastosować kwasy aha (glikolowy, mlekowy) oraz kwas salicylowy. Kluczowa jest również odpowiednia pielęgnacja czyli mycie twarzy 2x dziennie łagodnym preparatem, nawilżanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi