Aktywne Wpisy

pokyw12 +6
#mecz
Zabawne że z tej czwórki odpadną trzy drużyny i awansuje jedna tak samo jak z czwórki z komentarza xd
Zabawne że z tej czwórki odpadną trzy drużyny i awansuje jedna tak samo jak z czwórki z komentarza xd
źródło: temp_file5936665569638945854
Pobierz
wfyokyga +27
Dzień dobry
źródło: temp_file9118046930380449834
Pobierz

źródło: pieklo
Pobierz@Little_Makak: Mówisz m czymś oczywistym dla każdego inteligentnego faceta.
Prawisz mądrze, ale jednocześnie
@bigos555
Nigdzie tak nie napisałem. Powiązałem tylko niską dzietność z brakiem związków. Bez oceniania czy to źle, czy dobrze.
@wooster: Niska dzietność może też być w związkach.
@wooster: wpadek jest raczej mało, ale ma jeszcze krótkie (do roku) związki.
@bigos555: sam mam 15 lat stażu i świadomie nie mamy dzieci. Pomimo dużego mieszkania i dużych dochodów(oboje IT).
W sumie to żyją razem ale osobno często ludzie w związkach i nie chodzi
@Uuroboros: Ma służyć temu, czemu chcą abyslużył sami zainteresowani.
Z zaufaniem chodziło mi o to że jak się zapyta ludzi czemu nie mają dzieci zazwyczaj mówią słowa wiążące się z brakiem zaufania do tego czy tamtego. Jak robili nasi rodzice? Musieli zaufać.
Kiedy ja się rodziłem sytuacja ekonomiczna
@Uuroboros: Dotyczy to także dzieciatych. Jest mnóstwo patologicznych, dysfunkcyjnych, rozbitych rodzin z dziećmi, a w domach dziecka, wbrew pozorom, nie znajdują się same sieroty. I jest wiele spełnionych o szcześliwych związków bez dzieci.
Kobiecie wszystko, socjał i faworyzację prawną, nie ważne jaki śmietnik ze sobą reprezentuje, mężczyznę dociśnij podatkami i obowiązkową służbą
Można binge'ować, są 2 sezony po 6 odcinków i serial nie będzie już kontynuowany
źródło: EN-US_DP_S1_Alt_SoloLaunch_Facebook_RGB_POST
PobierzNikt się na ro tu nie nabierze. Zaatakujcie coś z NATO a Ci z lewej zrobią wam #pieklokacapow ;)