Aktywne Wpisy
le1t00 +467
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
IntruderXXL +332
Habitat «środowisko, w którym osobniki danego gatunku znajdują najdogodniejsze warunki do życia»
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Jaskinia ogra i OGR 191cm / 157kg
#strongaf #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #heheszki #pokazforme
Każdy lubi sobie postrzelać.
Kobiety są od babskich spraw.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Little_Makak: Przecież jest tam mało dzieci.
Również chętnie bym poczytał coś lepszego w tym temacie
Komentarz usunięty przez moderatora
Pytanie czy na dłuższą metę będzie to margines (skrajności jak dziś), czy będą zdobywali posłuch.
Lumena
P------e czasy.
To z kim tracą dziewictwo koreanki skoro nie z koreańczykami?
@balbezaur: Z połączenia najgorszych cech, patriarchatu, feminizmu i roszczeniowości młodych kobiet w późnym kapitalizmie.
@DEMONzSZAFY @Heisenbird ciężka sprawa, nie studiuje tematu ale zewsząd gdzie zajrzę w tym temacie jawi się taki obraz jak opisałem. Nawet jutuberki/jutuberzy zajmujący się tematem, kulturą Korei o tym wspominają.
Kolega si2ko, podał tytuł pierwszego lepszego z brzegu filmiku.