Wpis z mikrobloga

Krótko i na temat.

4 lata temu zakładałem tu konto.
3 lata temu zacząłem się udzielać i wpisałem w opis że chce być pro w wieku 27-28 lat.
24 września tego roku mając 26 lat osiągnąłem to na co pracowałem przez ostatnich można powiedzieć 10 lat, bo tyle liczy już mój staż treningowy.

I wiecie co?

Tytuł pro jest czymś tak wyjątkowym, że do dziś patrząc na kawałek tektury morda mi się cieszy, że to właśnie ja dysponuje taką genetyką, taka reakcja na środki i taką etyką pracy, że mogłem go zdobyć.

Życzę Wam wszystkim tylko i wyłącznie spełnienia marzeń, kompletnie nic nie ma podjazdu do tego uczucia.

Pozdrawiam.

#mikrokoksy
#silownia
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
Lewusx - Krótko i na temat. 

4 lata temu zakładałem tu konto.
3 lata temu zacząłem s...

źródło: 75DA863F-88B1-4E95-8225-581A7A710CBA

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lewusx i ten siurak… nie można tego jakoś schować czy coś? Serio pytam mordko bez hejtu. Czy nie ma jakichś takich nakładek pod majtki żeby on tak nie odstawał czy coś?
  • Odpowiedz
@tiramisu02: Nie oceniaj książki po okładce, odpowiedz na zadane pytanie, to nie jest trudne. Jak chcesz, ja odpowiem również. Chciałem sprawdzić czy stać ciebie na zwykłą szczerość, czy interpretujesz wszystko jako zaczepkę. Ja jestem prosty człowiek, pytanie-odpowiedź, to ułatwia dyskusje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kaau: Stary, to jest ogólnie mega śmieszne. xD
Jak siurak nie rzuca się w oczy to piszą że siurak mały od sterydów, jak siurak się odznacza to piszą żeby użyć jakąś nakładkę. No nie dogodzę wszystkim. :D
  • Odpowiedz
@Lewusx hahahah ale chodzi mi o to mordo czy on musi być widoczny. Chodzi o zasady w tym sporcie. Bo zawsze właśnie takie widoki widzę i wydaje mi się że bardziej estetycznie byłoby gdyby owego siura widać nie było xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Kaau: Jednemu kulturyście w tym roku w pozach bocznych robionych w rozkroku było normalnie widać, sędziowie go nie ukarali albo nie zauważyli.

A ogólnie to jest tak, że im mniejszy ten worek na siura tym lepiej bo więcej wewnętrznej części uda będzie widoczne. Ja mam ten worek trochę za mały na siura, a trochę za duży żeby te majtki działały mi na plus na scenie.
  • Odpowiedz
@Lewusx @Kaau sportem to nie jest. Sport ma zasady, dyscyplinę i pozytywne aspekty.
To jest wybieg mody, nic więcej.
Negatywy zdrowotne przewyższają pozytywy. To nie jest sport. Szachy to jest już bardziej sport.
  • Odpowiedz
@Lewusx i w sporcie ma się też jakąś wiedzę nt. ciała i tego jak środki chemiczne oddziaływują na ciało. Jest ta wiedza w książkach. Poczytaj. I przestań powielać te szkodliwe głupoty. W skrócie. Przestań #!$%@?ć na tematy o których chyba nie wiesz za dużo.
A w ogóle to zadam ci poważne pytanie. Wątpię ze odpowiesz, bo wolisz być głupio mądry.
Podaj mi dwa pozytywne i nieszkodliwe dla zdrowia aspekty sterydów w
  • Odpowiedz
  • 0
i w sporcie ma się też jakąś wiedzę nt. ciała i tego jak środki chemiczne oddziaływują na ciało

Tyle mi wystarczy.

Podaj mi dwa pozytywne i nieszkodliwe dla zdrowia aspekty sterydów w zastosowaniu NIEMEDYCZNYM

Gdzie napisałem że są nieszkodliwe? Gdzie zachęcałem do ich użycia? Gdzie mówię że są zajebiste? Jakbyś nie oceniał po okładce tylko widział kilka moich wcześniejszych wpisów czy komentarzy, wiedziałbyś że często wręcz odradzam i mówię że popełnią głupotę używając.
  • Odpowiedz
@Lewusx stary dzięki za tak szeroką odpowiedź ;) A teraz chciałbym Ci pogratulować tego że dążyłeś do swojego celu wytrwale i że ten cel osiągnąłeś. Życzę dalszej wytrwałości w swoich postanowieniach. Strzala!
  • Odpowiedz
@Lewusx o #!$%@? ale raczyska w komentarzach, szkoda czasu im odpisywać, im nie chodzi o dyskusje tylko o to żeby nasrać na tą przysłowiową szachownicę.
  • Odpowiedz
@tiramisu02: guzik się znasz na "sporcie" i swiecie, wlasnie @Lewusx, dobrze powiedział i za to mu się należy szacuneczek ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A ty sobie wierz w ten kit co twoi "sportowcy" ci wciskaja w telewizorku, jak to ciezka praca i treningami doszli do sukcesów, a każdy jeden potem spi***ala przed niezapowidzianą kontrolą antydopingową.
  • Odpowiedz
@tiramisu02: bardzo dobrze cię zrozumiałem, tobie chodzi o to że chłop nie ma wywalonego Ego w kosmos i mówi prawdę zamist się sp***czać, nad tym jaki to nie jest fajny i zdolny i lepszy od innych xD. Tylko obiektywnie stwierdza że jest wdzięczny losowi za to jakie możliwości mu dał(genetyka, dobra reakcja na sterydy itd) i za to że je wykorzystał.

Jeszcze potem coś wspomniałeś o Schwarzenegger'ze, o którym nic nie wiesz, bo to on właśnie jest uosobieniem tego o czym mówisz. Czyli kłamstwa, obłudy i wybujałego ego, które nazywasz ogładą xD.
Ja tam wolę szczere chamstwo ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Lewusx: Nie ma co się wdawać w dyskusję z takimi spierdoksami, co mówią, że środowisko toksyczne, że ludzie na siebie #!$%@?ą, że zawiść itd. a są jedynymi #!$%@?ącymi się w nitce XD
  • Odpowiedz