Aktywne Wpisy
Angelika_S +36
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Ratować to?
- Możesz próbować 18.8% (36)
- Zerwać,dasz radę znaleźć lepszą. 81.2% (155)
4 lata temu zakładałem tu konto.
3 lata temu zacząłem się udzielać i wpisałem w opis że chce być pro w wieku 27-28 lat.
24 września tego roku mając 26 lat osiągnąłem to na co pracowałem przez ostatnich można powiedzieć 10 lat, bo tyle liczy już mój staż treningowy.
I wiecie co?
Tytuł pro jest czymś tak wyjątkowym, że do dziś patrząc na kawałek tektury morda mi się cieszy, że to właśnie ja dysponuje taką genetyką, taka reakcja na środki i taką etyką pracy, że mogłem go zdobyć.
Życzę Wam wszystkim tylko i wyłącznie spełnienia marzeń, kompletnie nic nie ma podjazdu do tego uczucia.
Pozdrawiam.
#mikrokoksy
#silownia
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
Jak siurak nie rzuca się w oczy to piszą że siurak mały od sterydów, jak siurak się odznacza to piszą żeby użyć jakąś nakładkę. No nie dogodzę wszystkim. :D
A ogólnie to jest tak, że im mniejszy ten worek na siura tym lepiej bo więcej wewnętrznej części uda będzie widoczne. Ja mam ten worek trochę za mały na siura, a trochę za duży żeby te majtki działały mi na plus na scenie.
To jest wybieg mody, nic więcej.
Negatywy zdrowotne przewyższają pozytywy. To nie jest sport. Szachy to jest już bardziej sport.
A w ogóle to zadam ci poważne pytanie. Wątpię ze odpowiesz, bo wolisz być głupio mądry.
Podaj mi dwa pozytywne i nieszkodliwe dla zdrowia aspekty sterydów w
Tyle mi wystarczy.
Gdzie napisałem że są nieszkodliwe? Gdzie zachęcałem do ich użycia? Gdzie mówię że są zajebiste? Jakbyś nie oceniał po okładce tylko widział kilka moich wcześniejszych wpisów czy komentarzy, wiedziałbyś że często wręcz odradzam i mówię że popełnią głupotę używając.
A ty sobie wierz w ten kit co twoi "sportowcy" ci wciskaja w telewizorku, jak to ciezka praca i treningami doszli do sukcesów, a każdy jeden potem spi***ala przed niezapowidzianą kontrolą antydopingową.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze potem coś wspomniałeś o Schwarzenegger'ze, o którym nic nie wiesz, bo to on właśnie jest uosobieniem tego o czym mówisz. Czyli kłamstwa, obłudy i wybujałego ego, które nazywasz ogładą xD.
Ja tam wolę szczere chamstwo ( ͡° ͜ʖ ͡