Aktywne Wpisy

thorgoth +357
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

Franker +357
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy naprawdę w największej aglomeracji na południu Polski jest tak ciężko znaleźć pracę dla kogoś bez wykształcenia/doświadczenia za więcej niż minimalna (+kilka stów)?
Przeglądam olx, UP i jest tragedia.
Nie oczekuję żadnych cudów, ale liczyłem na chociaż te 4k netto zważywszy na to, że to miasto wojewódzkie (+wiele miast dookoła).
Mam odłożoną kasę na mieszkanie i zamiast kupować u siebie w powiatowym wygwizdowie myślałem o Kato, ale przegląd ogłoszeń o pracę trochę mnie zdołował.
Teraz pracuję na produkcji, 6k netto, 11.5h poza domem - praca+dojazd.
#praca #katowice #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli masz tylko "rence i nimi krence" to obok ciebie są setki tysięcy takich.
I wbrew pozorom to ma większe znaczenie niż dwie ręce i nimi kręcę.
Natomiast co z tego że dostajesz minimalną jak nie jesteś w stanie za nią wyżyć...itd.
@nudziarz123: i czyj to jest problem? Pracodawców że nie są pck, czy może rządu, że "powinny zrobyć minimalno na 6000tyś brudto do renki"?
Bo mi się wydaje, że każdy jest cieciem własnego losu ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: właśnie dla takich ludzi jest minimalna, powiedz tak szczerze za co chciałbyś dostać coś więcej jak nic nie potrafisz w swojej dziedzinie.