Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Jestem rok sama, zakończyłam nieudany 4 letni związek, co prawda lvl 24 prawie, ale całkowicie podzielam Twoje odczucia
Jedynie libido zostało mi duże, ale świetnie radzę sobie z nim sama
  • Odpowiedz
Pytanie głównie do różowych głownie. Czy tez tak macie ze z wiekiem macie coraz mniejsze parcie na zwiazki?

@mirko_anonim: Przechodzisz coś co każdy normalny chłopak który dostanie kosza przechodzi mniej więcej na etapie szkoły średniej. Czytaj : przestałaś uzależniać swoje szczęście od bycia z kimś w związku, jakby to napisać wychodząc ze szkoły ogarniasz, że trzeba robić swoje i się nie przejmować bo tych Kasiek i Martyn od których dostałeś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak nie masz parcia na dzieci to i na związki też nie, ma to swoje plusy i kobiety lepiej sobie radza z libido, bycie samemu ma plusy jak mowisz, spoko zwiazek git ale nie tak latwo stworzyć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Dietetyq: akurat tu się mylisz bo większość moich znajomych ma dzieci, są zaręczeni, lub w małżeństwach i patrząc na nich lub ogólnie ludzi dookoła to widzę że kompletnie nic nie tracę. Dzieci nienawidzę i godzina z nimi przyprawia mnie o w---w i ból głowy. Więc ich mieć nie będę na 100%

za to w związkach się duszę i czuje ograniczana, bez znaczenia jak dobry i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wokół mnie pełno par z dziećmi, ja jestem ciocia dla wszystkich, kłopoty w pracy to częstość. Singielką jestem od 11 lat, z przerwami na jakąś odskocznię niezobowiązującą. Zachowań kompulsywnych nie mam, a nawet gdybym miała, to i tak nie było by w nich nic złego, o ile nie wpływałyby na wolność innych osób. Ale na szczęście nic się nie dzieje, jestem spokojną nieimprezową osobą, domatorką z okresami podróży
  • Odpowiedz