Wpis z mikrobloga

użytkownicy brzydcy z twarzy, wzrostu 165 cm, z zakolami piszą typkom po 175 cm, z normalnymi twarzami, z lekkimi zakolami że dla nich over.

Bo nie czujesz tagu. Nawet przystojniakowi napiszą że "its over dla niego" tylko w tym przypadku ironicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) I tak też najczęściej jest stosowany. Nie wiem czego oczekujesz, że ludzie będą za każdym razem zaznaczać kiedy piszą coś z ironią/sarkazmem?*
Do
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @rekkin a skąd wiecie jak komu ułoży się życie i kogo znajdzie? xd Skąd taka pewność co kto znajdzie i w jakiej relacji będzie? Rozumiem w takim razie że dużą część tagu blackpill uznać za ironię, zwykły duży bait? Albo jednak hiperbolizację, odrealnienie od rzeczywistości którą opisałem w moim wpisie. Są tutaj ludzie z problemami że mają 175 cm albo norwood 2 co dla mnie jest
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @rekkin czyli sam potwierdzasz że to co napisałem to prawda

Dlaczego pisanie o #blackpill na wykopie z innymi użytkownikami jest głupie?

W dużej części są to osoby które przychodzą albo potrollować albo mają zaburzony obraz rzeczywistości dlatego dokonałem tego wpisu. Poprzez liczne problemy niekoniecznie spowodowane wyglądem takie osoby mogą wszystkie swoje niepowodzenia zrzucać na blakpill, nie natomiast na to że rzeczywiście coś jest nie tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Gdyby sam blackpill rozpatrywać tylko w kategoriach czystej wiedzy popartej naukowo i była tu przekazywana rzetelna wiedza w tym temacie, nie byłoby w tym nic złego ani też dobrego. Tymczasem tutaj jest kontrola informacji, jako narzędzie wywierania wpływu i programowanie umysłu w myśl zasady 1000x powtórzone kłamstwo staje się prawdą. Nie wiem ile trolli tutaj to są ludzie z wyglądu atrakcyjni, którzy mają swoje partnerki a ile to nawet
  • Odpowiedz
Nie zauważyłem porad typu rozwiń zainteresowania, pasje, popracuj nad social skillem, wręcz przeciwnie, użytkownicy piszą w skrócie że wygląd i tylko wygląd się tylko liczy, reszta to dodatek ale ten dodatek nie będzie uwzględniony w relacjach

@mirko_anonim: Zależy w jakim kontekście. Bo blackpill mówi wprost - im gorzej wyglądasz tym mniejsze szanse na związek. W pewnym momencie - no tak już praktycznie niemożliwe związać się z fajną, miłą kobietą. Więc
  • Odpowiedz