Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +118

a może jakiś poleasingowy, jak tak to jaki? #komputery #laptopy #informatyka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kontodlabeki na allegro kupiłem, tutaj masz na przykład za 700zł https://allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-t470-i5-6300u-16gb-480ssd-fhd-win10-12762665625?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=YTI2NmNjZjMtZGZhYy00MmIyLThjMDItYjc2NWM0NDc4NDI3AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=67bf2cb8-ad03-4b63-96da-a2334ecbd8e8
Obecnie służbowo śmigam na t14 od roku i nie ma się czego przyczepić, wydaje mi się że mniej się nagrzewa, ale to już raczej zdrowo powyżej budżetu @kontodlabeki chyba że jakieś kontakty połapać ze znajomymi z korpo i odkupić przez nich z firmowych czystek magazynowych
Celuj w ThinkPad 480 z procesorem przynajmniej 3 generacji, za t14 możesz się rozglądanąć, 470 też będzie bardzo ok tylko sam laptop jest większy, bardziej kanciasty w porównaniu do ww.
W cenie do 2K są i RAMy 16GB.
Ale takie laptopy mają zintegrowane grafiki.
W tej cenie raczej coś używanego