Aktywne Wpisy

raven4444 +51
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +179
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

a może jakiś poleasingowy, jak tak to jaki? #komputery #laptopy #informatyka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kontodlabeki na allegro kupiłem, tutaj masz na przykład za 700zł https://allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-t470-i5-6300u-16gb-480ssd-fhd-win10-12762665625?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=YTI2NmNjZjMtZGZhYy00MmIyLThjMDItYjc2NWM0NDc4NDI3AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=67bf2cb8-ad03-4b63-96da-a2334ecbd8e8
Obecnie służbowo śmigam na t14 od roku i nie ma się czego przyczepić, wydaje mi się że mniej się nagrzewa, ale to już raczej zdrowo powyżej budżetu @kontodlabeki chyba że jakieś kontakty połapać ze znajomymi z korpo i odkupić przez nich z firmowych czystek magazynowych
Celuj w ThinkPad 480 z procesorem przynajmniej 3 generacji, za t14 możesz się rozglądanąć, 470 też będzie bardzo ok tylko sam laptop jest większy, bardziej kanciasty w porównaniu do ww.
W cenie do 2K są i RAMy 16GB.
Ale takie laptopy mają zintegrowane grafiki.
W tej cenie raczej coś używanego