Wpis z mikrobloga

@fastmotion: tego francuskiego nie znam to nie wiem, ale przecież the wire jest dostępne z napisami na HBO max. No chyba, że przez normalnie masz na myśli coś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Oj tak byczku! Najlepszy serial jaki stworzono. Widziałem chyba z 7 razy xD Warto też obejrzeć bez lektora, żeby smaczki wyłapać w dialogach
Do osób które jesczze nie widziały- ciężko w ten serial się wkręcić, bo rzuca nas w środek akcji, bez żadnych wstępów. Ale warto przetrzymać
Jak oglądałem pierwszy raz, to dopiero pod koniec pierwszego sezonu zaczęło mi się układać wszystko kto z kim i dlaczego tak xd
  • Odpowiedz
@Kaczorra: Kiedyś zobaczyłem tą scenę i tak mi się spodobała, że obejrzałem cały sezon. Potem się okazało że to była jedyna taka scena xD Ledwo zmęczyłem i dalej nie oglądałem, dla mnie kiepścizna
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP dla mnie nadserial. Odkąd go obejrzałem moje postrzeganie seriali nigdy nie będzie takie samo. Wszystko co po nim oglądam jest takie, meehh...
Ale! Jest coś co było podobne. Mianowicie "GLINIARZE Z SOUTHLAND". polecam jeśli ktoś tęskni do THE WIRE.
  • Odpowiedz