Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Obok #thewire opus magnum HBO. Wysoki próg wejścia (dopiero za drugim podejściem obejrzałem cały). Nie posiada żadnej z typowych cech kina następnych lat, które bezczelnie podsuwa wszystko pod nos, bo inaczej widz niczego by nie zrozumiał. Brak typowego podziału antagonista - protagonista przez co widz wychowany na serialowej biegunce, która nastąpiła potem, będzie zagubiony i zdegustowany. Chyba jedyny serial, który pokazuje życie rodzinne przestępcy w taki sposób.
Ta produkcja wymaga od widza, choćby samo połapanie się wśród kilkudziesięciu drugoplanowych charakterów (z których połowa ma na imię Tony) zajmuje ze 3 sezony. Ale warto, tak bardzo warto.
@Essology: zabił gołymi rękami siedemnastu czechosłowaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za rok albo dwa obejrzę go jeszcze raz.
@Keczupikczu Bardzo celnie.
Mój absolutny top. Nadal czekam na coś podobnego i chyba se poczekam bo raczej , żaden gigant nie zainteresuje w przegadany , wolny i lepki czarny humor i brak bohaterów.