Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

@mirko_anonim: Mocno to iluzoryczne jest, tj. możesz ale to wszystko wymaga PRACY i przezwyciężenia swoich przyzwyczajeń. Nawet jakbyś miał nwm iść sobie pograć w golfa, pójść na kurs grania na perkusji, kurs produkcji muzyki cokolwiek i miałbyś na to czas i pieniądze TO JAKOŚ TAK KURDE SIĘ NIE CHCE xd
Ja to mówię ze
@PoznanskaSzneka: To nie są pigulkowe brednie, tylko tradycyjne przekonania, czyli jak wszystkie tradycyjne przekonania, prawdziwe. A wynikają one z tego, że kobieta po 35 roku życia, jeżeli nie spełniła swojej kobiecej roli i nie została matką, to już nią najpewniej nie zostanie. Natomiast facet może wypełniać męskie rolę (ojca, obrońcy, żołnierza, myśliwego itp) jeszcze po 50.
@mirko_anonim: Idź do lekarza, bo to nie jest normalne.
Polska jest krajem europejskim któremu to bliżej już do zachodu niż do wschodu, to jest ścisła topka światowa - poziom zamożności przeciętnego Polaka to 78 PROCENT średniej unijnej a Ty malujesz obraz
walisz oczywistości, w Twojej definicji "dobrze" to żyje top 1% na świecie -
źródło: im-701003
Pobierz