Aktywne Wpisy

adamsowaanon +45
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

hotshops_pl +210
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz

W nawiązaniu do tego wpisu
https://wykop.pl/wpis/73872229/wlaczylem-sobie-jakis-tam-ostatni-vlog-od-bezplanu
Który dodał @dddobranoc
Tak mnie naszły przemyślenia #logikarozowychpaskow co ma w głowie Igna, która nawiązuje do "kariery w modelingu" w wieczór wigilijny... która jest z naszym betaCuckZakolakiem Bartem. Tylko pieniądze i wygoda w głowie?
Czy #logikaniebieskichpaskow działa, a on sam nie widzi że na jej Instagramie nie istnieje? Nie ma go w żadnej relacji, nie ma go na żadnym zdjęciu. Wygląda to tak, jakby Wenezuelka była bardzo bogata i podróżowała sama po świecie.
Nawet Cash się załapał na wspólne foto.
https://www.instagram.com/bezplanuvlog
Tak się zastanawiam, czy to normalne, że Bart ma mnóstwo zdjęć i filmów z Igną, a ona nie ma nawet jednego? Nawet na relacjach nigdy go nie było widać. Zastanawiam się czy to normalne.
https://www.instagram.com/ignamalave
#instagram #zwiazki
Ale jakoś nie mogę strawić tej jego "żony" (było info, że wzięli ślub?).
Wziął jakąś kolejną małolatę z tindera zaraz po Kibelle, z tego co kojarzę to rozstawali się kilka razy.
Laska jest
źródło: IMG_20231225_111024
PobierzCo ma wiek do tego, że analizować sobie profil młodej kobiety z Wenezueli? Ale plusik dam, bo wszedłeś w profil noName'a
Wesołych! :)
źródło: Screenshot_2023-12-25-11-13-16-287-edit_com.instagram.android
Pobierz@ravau: followuje od czasu do czasu laski na ig, raz trafiła się fajna laska, mówie o fajnie nie ma chłopa, po czym wchodze na oznaczenia i jest prawie na każdym zdjęciu chłopa oznaczona xD
Pokaż mi relacje albo rolkę, albo zdjęcie na którym on jest.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Screenshot_20240101-133454
Pobierz