Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +288
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +60
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Mam pytanie do osób, którę ukończyy kurs Java Developer od Coders Lab.
Zastanawiam się na tym kursem. Podobno jest dobrym kursem dla początkujących i można się wiele nauczyć a nauczyciele są bardzo pomocni.
#javadeveloper #java #programowanie #coderslab #kurspogramisty #kurs
Takie bootcampy to łapanie frajerów i zerowanie na ludzkiej niewiedzy
Chcesz się uczyć po godzinach czy na pełen etat ? w sumie po co pytam i tak uważam, że jak jesteś młody ogarnięty to tego materiału nauczysz się sam na pewno dokładniej i może nawet szybciej, bo pewnie ten kurs startuje dopiero za x czasu, a podobno tempo kursów dla zielonych jest przeogromne
Aha no i polecam wziąć kredyt jak kogoś nie stać, bo po znalezieniu pracy w IT taki bootcamp to się spłaca w 3 miesiące. Powodzenia
Trochę wiem jak to wygląda w praktyce, bo pracowałem jako trener w podobnych szkółkach.
Jak koniecznie potrzebujesz wydać tą refundowaną kasę, to mogę zorganizować kurs, który coś faktycznie wniesie w Twój rozwój. Zapraszam na PW (⌐ ͡