Aktywne Wpisy
picasssss1 +25
witam jestem chetny zarobic z wifi mam takie z upc, gdzie mam wpłacic gotuwke
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
makapak +26
Ale tęsknię za wchodzeniem na wykop lub jbzd żeby się pośmiać, dowiedzieć czegoś fajnego. Pomimo blokowania pewnych tagów, to już nie to samo. Ludzie są bardziej chamscy, agresywni, brak fajnej dyskusji bez wtrącania wszędzie polityki. Ostatnio wszedłem sobie na Joemonstera pamietając jake to ciekawie miejsce było, a tam też zaczęły się jakieś takie chamskie komentarze. O Filmweb to już nawet nie wspomnę jak komentarze się popsuły(╥﹏╥)
#kiedystobylo
#kiedystobylo
#tvp #tvpo #tvplatforma #wiadomoscitvp #media #tusk #imigranci #tvpis
@default1: ok przepraszam, ale nadal powinni o tym powiedzieć, to bardzo ważna rzecz dla Polaków. A przegłosowane i tak pewnie będzie.
@emerald-city: neuropek alert
Ale jak czytales to zapodaj linka - chetnie przeczytam.
@KonwersatorZabytkow: Przeicęz ostatnie łgłosowanie na ten temat było na poczatku paźdizernika jeszcze za Morawieckiego i przed wyborami. Nie manipuluj wiec.
@KonwersatorZabytkow: A wyjaśnisz dlaczego? Co to konkretnie zmienia, co nas czeka? Ale konkretnie - co ten pakt wprowadza - własnymi słowami
@jankes83: Tego chciałbym się o tym dowiedzieć z obiektywnych mediów którymi ponoć od dziś jest TVP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorzki99: Jak będzie uchwała to już za późno. Raka też chcesz leczyć dopiero jak pacjent umrze? Lolz
@KonwersatorZabytkow: Ładnie to już @nietak7 podsumował, ty zaś wpisałeś się idealnie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@jankes83: jesteś tak głupi, że nie potrafisz zrozumieć co oznacza, że stracimy kontrolę nad migracją a całą władzę nad przepływem ludzi będzie miała UE? Otóż grozi nam islamizacja i niszczenie naszej rasy i kultury.
@FLAC: Lol to z takich jak Ty - komentujecie nie wiedzac co komentujecie - mistrzostwo swiata :)