Aktywne Wpisy

Nutaharion +309
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja

https://wykop.pl/wpis/74084397/wpis
Jestem po projekcie kuchni z Ikea. W projekcie ustalono, że szafki dolne oraz słupki zostaną odsunięte od ściany na 10cm (rura odpływu odstaje na 8cm + 2cm zapasu), ale w moim zakresie jest montaż belki dystansowej do której zostaną zamontowane te meble. Nie wyjaśnili czym są te belki dystansowe.
Czy ktoś mi może wyjaśnić czym są te belki dystansowe? Gdzie to kupić? Linki do sklepu bardzo mile widziane.
Dodatkowo jeżeli ktoś ma do polecenia sprawdzona ekipę do montażu kuchni Ikea, również chętnie skorzystać z kontaktu.
#kuchnia #remontujzwykopem #wykonczenia #rynekpierwotny #ikea #budownictwo
Tak blat 73cm głębokości (70cm + 3cm wysunięty)
To wiem, ale potrzebuje konkretów. Z czego się to robi, gdzie kupuje, jakie są zalecenia etc
źródło: IMG_20230525_184220
Pobierz