Aktywne Wpisy
p0melo +27
#programowanie #pracait #programista15k #it #korposwiat
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
ATAT-2 +11
Jak mnie żona namawiała na pot fillera to byłem zupełnie nieprzekonany.
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: temp_file8101966424180885498
Pobierz

źródło: temp_file1363923661157268949
PobierzZ jakiegoś powodu dev ich nie wsadził, albo z lenistwa albo dlatego że nie można było
Tak, a o co chodzi?
To światowej sławy deweloper, nawet w telewizji go widywałem, tylko brać xd
@MeksykEuropy: wez idz do kogoś ogarniętego, zaoszczędzisz sobie tylko nerwów.
Ikea ma gotowe szafki podejrzewam, ze projektant jest oraniczony ich rozmiarami i nie bardzo chce kombinować z głębokością blatu czy szafek,
Masz dwie opcję 1. Zamieniasz głębokość szafek albo blatu o średnicę odpływu, 2 to puszczasz rurę spadkowa
Blaty powszechnie stosowane
Blat mnie nie martwię, bo chce z kamienia, więc to nie jest zmartwienie Ikea. Zmywarka idzie na prawo od zlewu, więc też czysto za nią jest, jedynie lodówka jest w planie pierwsza po lewej i rozumiem, że jej nie dopchne ściany, co już wymusza odsunięcie całości.
Ale w gruncie rzeczy, głębszy blat to chyba zaleta nie wada, nie bardzo rozumiem ten problem.
Coś wspominali, że trzeba będzie belkę dać i
Jak będzie miał łóżko przy ścianie ze zmywarką i tak będzie miał przejabne. Welcome w blokowisku
Głębszy blat teoretycznie jest zaletą, ale są pewne standardy (również chyba w kamieniarstwie) na który tnie się półprodukt.
W meblach na wymiar jak potrzeba 65 cm blatu, to kupuje się 120 cm a resztę wywala w kosz, więc koszt 2 x większy niż zwykłego blatu.
Ps. Jak będziesz chciał cokolwiek niestandardowego z Ikea, np. szerszy blat po całości, to zastanów się wtedy nad stolarzem, bo liczą sobie potworne pieniądze