Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stndix +105
#budownictwo #prl #ciekawostki
nie wiem czy zwróciliście kiedyś uwagę, ale w Polsce w latach 80, w gospodarce wiecznych niedoborów negatywy z produkcji różnych blaszanych rzeczy "od sztancy" miały bardzo często zastosowanie jako elementy dekoracyjne w budownictwie, szczególnie przy ogrodzeniach. Sam zwróciłem na to uwagę niedawno (kupiłem dom z ogrodzeniem, które było z negatywu - jak się później dowiedziałem - jakiegoś elementu karoserii od FSC Żuka) i
nie wiem czy zwróciliście kiedyś uwagę, ale w Polsce w latach 80, w gospodarce wiecznych niedoborów negatywy z produkcji różnych blaszanych rzeczy "od sztancy" miały bardzo często zastosowanie jako elementy dekoracyjne w budownictwie, szczególnie przy ogrodzeniach. Sam zwróciłem na to uwagę niedawno (kupiłem dom z ogrodzeniem, które było z negatywu - jak się później dowiedziałem - jakiegoś elementu karoserii od FSC Żuka) i
źródło: image
Pobierz

jaki framework do stworzenia serwisu pokroju kwejk.pl ? najlepiej jakiś nowy który warto by było umieć :)
oczywiście framework do PHP
nie wiem
@kamloo21: pod taką prostą stronkę to zwyczajny CodeIgniter starczy
edit: zresztą bez przesady, nawet jakby pisał od zera, to zajmie mu to kilka godzin.
chcę skończyć ten projekt , zrobić to bardziej profesjonalnie i użyc frameworka do tego