Aktywne Wpisy
PomidorovaLova +33
W okolicach roku 2006 dostałam na urodziny nowy telefon Sony Ericsson D750i. To był jeden z flagowców w tamtych czasach, chociaż nieco stuningowana wersja K750 była już dostępna u polskich operatorów.
Miałam ten telefon okrągłe 5 lat i był to zdecydowanie mój ulubiony gadżet. Potem wymieniłam na pierwszego Samsunga Galaxy Note i też był fajny ale to nie to co kiedyś.
#telefony #gimbynieznajo #kiedystobylo
Miałam ten telefon okrągłe 5 lat i był to zdecydowanie mój ulubiony gadżet. Potem wymieniłam na pierwszego Samsunga Galaxy Note i też był fajny ale to nie to co kiedyś.
#telefony #gimbynieznajo #kiedystobylo
Piesel-9 0
Ważne!!! Która z tych sukienek jest według Was ładniejsza?
Gapiłem się dzisiaj w cenowke produktu chyba z minute i wciąż nie byłem w stanie ogarnac, gdzie tam jest cena regularna. Mało tego, te gnojki się tak wycwanily, że na czytnikach cen nie pojawiaja sie juz ceny regularna jak kiedys tylko te same cenowki promocyjne co przy półkach. To chyba jedyny taki sklep, w którym o cenie produktu klient dowiaduje się przy kasie.
Od dzisiaj robię foty, zbieram paragony i będe spamował UOKIK w sprawie tych złodziei.
#biedronka
@zgubiles_sie_jelonku: A czasem w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie tez tw cenowki irytuja, jednak raczej nie mam problemu ogarnac ceny jesli chwile sie skupie, powedz mi kolego, czy zauwazyles zeby spadek zdolnosci intelektualnych byl jakos skorelowany z nabawieniem sie bordo nicku na wykopie?
Waćpan zapomniałeś o Żabce!
Przy kasie 15pln za 2 sztuki ( ͡° ʖ̯ ͡°). Otóż tak ułożyli te karteczkę, że inna karteczka zasłaniała "1"ᕦ(òóˇ)ᕤ.
brzmi jak tytuł pracy jakiejś pracy magisterskiej XD
@ZielonaOdnowa:
Synek kto tyła doł?
@Koleszkaleszka co najmniej doktoryzacji
@Glikol_Propylenowy o widze kolejny, patez wyzej co do pierwszego kolegi napisalem w tym komentarzu.