Aktywne Wpisy
Kiedyś słyszałem, że w jakimś kraju do drogówki zostały wcielone szybkie auta byłych mafiozów. Pomyślcie sobie jakby to wyglądało w przypadku naszego historyka. Sebastiany zrobiłyby oczy jak pięć złotych jakby na złocie gruzów zostali zatrzymani do kontroli przez policjantów w Lamborghini czy innej suprze. PRowo wyglądałoby to zajebiście #budda
AlexHunter +1
Nie oddaję za onkologa
#budda
#budda
Gapiłem się dzisiaj w cenowke produktu chyba z minute i wciąż nie byłem w stanie ogarnac, gdzie tam jest cena regularna. Mało tego, te gnojki się tak wycwanily, że na czytnikach cen nie pojawiaja sie juz ceny regularna jak kiedys tylko te same cenowki promocyjne co przy półkach. To chyba jedyny taki sklep, w którym o cenie produktu klient dowiaduje się przy kasie.
Od dzisiaj robię foty, zbieram paragony i będe spamował UOKIK w sprawie tych złodziei.
#biedronka
A te śmieszne kary od ukoiku to moją wliczone w ryzyko tych cenówek
Nie wiem jak mozna tak emocjonalnie podchodzic do glupiej kartki i dwoch zlotych roznicy przy kasie, jeden z was wywalil jakies kompleksy intelektualne na wierzch a drugi rzucil zupelnie ojkofobicznym zakonczeniem, ludzie, opanujcie sie ja sie chcialem tylko z
@zgubiles_sie_jelonku: po c--j wy tam w ogóle chodzicie? xD ja nie mam tego problemu bo tam nawet nie wchodzę. To jak samobiczowanie.
ja ostatnio kupowałem lody, poszedłem do czytnika cen - 7zł, idę do kasy cena - 10zł └[⚆ᴥ⚆]┘
@spajdermen
To nie jest kwestia czy ktoś jest nieogarnięty. Ja do biedronki chodzę rzadko więc jak poszedłem ostatnio mimo dobrego wzroku spędziłem przy cenówce z minutę żeby znaleźć cenę jednostkową bo tak się pozmieniały.