Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wypopekX: będzie ciężko dyskutować bo nie ma żadnego kontrargumentu który byłby racjonalny. Dotknąłeś wszelkich elementów od których mógł się odbić @mickpl, i je wyjaśniłeś. Dobrze jakby twój post był przypinany pod każdym postem @mickpl jako pierwszy. Tak jak na Twitterze.
  • Odpowiedz
@wypopekX: ale ty serio bierzesz mickpl na poważnie? Przecież on tu jest od robienia beki i wszyscy wiedzą że jego rady nigdy się nie sprawdzają. Jak on coś przewiduje to znaczy że będzie odwrotnie. Jak raz napisał że lada moment będą spadki to wziąłem kredyt pod korek żeby kupić mieszkanie i jestem mocno do przodu.
  • Odpowiedz
Mylisz się kolego. Zdrowy psychicznie człowiek patrzy na rzeczywistość obiektywnie, a nie życzeniowo.

@wypopekX: Panie, xD przeciez to kredyciarze mysla zyczeniowo i po prsotu dostali prezent, tobie sie pomylilo co to znaczy byc w mniejszosci. Bo kredyciarze sa w mniejszosci i wiecej osob nie ma kredytu jak ma dlatego beda w grupie mniejszosci czlowiek mysli ze to ze ktos mu funduje takie socjalistyczne doplaty to jest to 'normalnosc', to samo
  • Odpowiedz
@wypopekX co do micka to proponuję następujące scenariusze:
-Człowiek chory psychicznie, odklejony od rzeczywistości
-zwykły troll
-pracownik moderacji kręci gownoburze, żeby był ruch na tagu
Możemy zrobić ankietę. Czekam też na Wasze propozycje
  • Odpowiedz
@wypopekX z tego co pamiętam, z badań ZBP wynika że ok 52% ludzi nadplacalo kredyt.

20% przeznaczyło je na bieżące nieplanowane wydatki a 5% nawet nie wie co się stało z tymi pieniędzmi zaoszczędzonymi w ich budżecie.

Także mówienie o tym że Polacy nadplacali jak p------i jest trochę na wyrost.

Nadal zresztą szacuje się, że bez pomocy państwa będzie spory problem z płynnością w wielu domach.
  • Odpowiedz
@wypopekX: mnie ciągle rozwala czytanie na tagu opinii, które sugerują że mieszkaniówka to jest główna gałąź budownictwa. O ile deweloperka lekko ociera się o konkretne budowy (chociaż pod względem technologii i instalacji to są najprostsze obiekty), to ciężar tej branży leży gdzieś indziej.
Jak te papudroki padną, to nikt nawet nie będzie płakał, a co lepsi pracownicy znajdą pracę w lepszych firmach, bo tam też niedobór.

Zresztą zanosi się na
  • Odpowiedz
Tak, bo wiem że nie każdy czytający to wie, że to brednie

@wypopekX: i to jest najgorsze bo ten farmazoniarz nadal dostaje mnóstwo plusów tylko jakoś nigdy nie ma odwagi odpisać na komentarze
  • Odpowiedz
  • 2
i to jest najgorsze bo ten farmazoniarz nadal dostaje mnóstwo plusów tylko jakoś nigdy nie ma odwagi odpisać na komentarze

@rimyi: teraz też siedzi, dodaje nowe wpisy, plusuje komentarze po swojej myśli, ale nie ma odwagi polemizować
  • Odpowiedz
  • 1
@bdg-bro:

mnie ciągle rozwala czytanie na tagu opinii, które sugerują że mieszkaniówka to jest główna gałąź budownictwa.

Zdaje się, że ok
  • Odpowiedz