Aktywne Wpisy
wieszacz564 +349
#polityka #bekazlewactwa #lewica #konfederacja #4konserwy Przed państwem nowa minister pracy i polityki społecznej lewaczka Agnieszka Dziemianowicz Bąk w koszulce obrażającej chrześcijan. Teraz wyobraźcie sobie jaki byłby jazgot gdyby zamiast krzyży były gwiazdy Dawida albo islamski pół księżyc. Oczywiście ta typiara była zbulwersowana zachowanie posła Grzegorza Brauna. Ha tfu na tych hipokrytów
kozackikozak +211
Zdanie na samym dole obrazka natomiast pochodzi ze strony rządowej gdzie badanie zostało przeprowadzone przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.
Jak do tych danych mają się wykopowe baśnie o wiejskich wygrywach zarobasach po zawodówce którzy śmieją się z wykształciuchów z biura?
Wołam @Eugeniusz_Zua specjalistę ds. wsi oraz @bojackHorsemanPatataj specjalistę ds. robolstwa
#przegryw #robpill #pracbaza #bezdomnosc #kolchoz #studbaza #pracait
Dramatyczne statystyki.
Uczcie się tępaki z wykopu i skończcie z bajeczkami o milionerach układających płytki w kiblach i stawiających kvrwa rusztowania i bierzcie się za klepanie c++ bo inaczej porozmawiamy.
@bojackHorsemanPatataj REEEEEEEEE ale ale KAFELKARZE I HYDRAULICY TEZ DUZO ZARABIAJOM CHRUUUUUM KŁIIIIIII @BlackpillRAW
Rozumiesz? Już nie bardzo dobre zarobki tylko GIGAHAJS. To prezes NBP jaki hajs zarabia? Albo Lewandowski?
Zayebista skala :D
6-10k za zrujnowane zdrowie i tyranie fizyczne aż się kvrwa rozlecisz, a złamanie ręki czy nogi pozbawia cię dochodu na kilka miesięcy xD
psychofizyczną
Pamiętam swoje początki na rynku pracy z 10 lat temu i jakieś najgorsze zawody quasi-fizyczne tj. Kierowca, cieć itd. To była jakaś masakra i 3 świat. O współpracy z prymitywami nie wspomne bo to nawet w tym roku jeszcze mnie dotyczyło. Dostałem tak w kość, że zmusiło mnie to do poprawy sytuacji życiowej.
Teraz po miesiącu pracy zdalnej już nie chce nigdy pracować stacjonarnie. To jakby trochę emerytura już. 80%
Ale chvj tam, 2 koła euro za yebanie na kolanach z płytkami w czyichś kiblach to moje marzenie i boli mnie dupa o ich bajeczne stawki :D
@BlackpillRAW: this
Bo są robolami to chleją. Co mają innego w życiu? Robol tylko tyra fizycznie i chleje nic więcej