Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@voot:
https://zwierciadlo.pl/seks/38398,1,ilu-partnerow-seksualnych-ma-przecietny-polak.read

Polacy deklarują, że ich średnia liczba partnerów seksualnych w życiu wynosi 4,28 i przyznają się do średnio dwóch stałych, czyli trwających dłużej niż 6 miesięcy związków – tak wynika z najnowszego raportu prof. Zbigniew Izdebskiego i Polpharmy „Seksualność Polaków 2011”.

W polsce przed napływem ukraińców miałeś bardzo niski poziom HIV/AIDS, weneryków etc. Właśnie przez to że polacy tak naprawdę jako naród nie są statycznie jacyś bardzo rozwięźli.

Typowy normiczny
  • Odpowiedz
@janciopan: ale wiesz że takie raporty niekoniecznie są wiarygodne, bo w Polsce do dzisiaj seks jest uważany za coś złego i wstydliwego. Niekoniecznie jesteśmy mniej rozwiąźli, ale ukrywamy to, bo tak jakoś głupio się przyznać. Ja tutaj jestem w jakimś tam stopniu anonimowy, wiem że nikt nie wie kim jestem naprawdę (a przynajmniej mam taką nadzieję :D), dlatego mogę tutaj pisać szczerze, ale w życiu nie opowiadam za dużo o sobie.
  • Odpowiedz
@voot:

ale wiesz że takie raporty niekoniecznie są wiarygodne, bo w Polsce do dzisiaj seks jest uważany za coś złego i wstydliwego.

Ale bierz pod uwagę że możesz stosować typową projekcję - projektujesz siebie i swoje otoczenia na całość populacji.

Średnie ma to do siebie że jeszcze zawyża wynik bo masz ludzi co mieli po 2 partnerów i masz takich to mieli 100, co daje średnią 101. Średnie przeważnie z swojej
  • Odpowiedz
Ale bierz pod uwagę że możesz stosować typową projekcję - projektujesz siebie i swoje otoczenia na całość populacji.

@janciopan: może tak być, lecz nie chce mi się wierzyć, że młodzi ludzie w sytuacji gdy hormony buzują, gdy seksu chcą i faceci i dziewczyny, to po prostu odmawiają sobie tego. Nie wiem dlaczego mieliby tak postępować :)
Może faktycznie to jakieś przekonania i większość nie chce się bzykać dla samego bzykania, lecz
  • Odpowiedz
@Bananek2 to nie znaczy, że nie można poszykanować i spróbować #!$%@?ć im życia ( ͡ ͜ʖ ͡)
W życiu ważne są, jak przecież mówisz, te chwile ( )
  • Odpowiedz
Lecz, gdybyś mnie spytał w realu, to też powiem, że jestem porządny, dlatego sam nie wierzę w takie zapewnienia :)

@voot: Nigdy nie zadawałem pytań w stylu czy ktoś jest porządny bo to pytanie z tezą w sobie i wiadomo że większość odpowie, że jest porządna bo nie chce być źle oceniana. Po prostu wypytywałem się ludzi, oczywiście też jak mi ufali, o to jak u nich to wyglądało. Ale to
  • Odpowiedz
@voot: I świat też wygląda na to że rządzi się zasadą pareta naturalnie czyli rozkład jakieś tendencji w społeczeństwie nie jest równomierny. Masz 80% biednych i 20% bogatych, z tych bogatych 20% jest najbogatsza etc. Tak samo jest seksem i resztą rzeczy. Masz ludzi co mają po 2 partnerów i takich co mają po 100 czy nawet w skrajnych wypadkach około 1000.

Dlatego na przykład średnia zarobków jest zawyżona bo masz
  • Odpowiedz
to prawda, ale spragnieni spermiarze wezma wszystko co ma dziure miedzy nogami, niezaleznie od wygladu, przebiegu, stabilnosci psychicznej i tak dalej. Kobieta jesli dzis jest singielka to tylko z wlasnego wyboru.

@przegryw162cm: Ale o czym tu mówimy? Bo każda laska jak chce to może być z związku, ale tu chyba nie mówimy o związkach które są dla samego bycia, tylko mówimy o związkach z których można czerpać satysfakcje, ale te kobiet
  • Odpowiedz
@voot: U mnie w liceum większość chłopów była samotna, a laski miały facetów, tylko kilka lat starszych, po dwudziestce. Sam znalazłem dziewczynę dopiero jak skończyłem szkołę, kilka lat młodszą właśnie XD Więc dzisiaj to chyba tak wygląda rozkład bardziej
  • Odpowiedz
@Bananek2:

Dla mnie osobiście na tym świecie jedyną, żałosną i godną szczerej pogardy ladacznicą jest... biologia.

To właśnie biologia, ewolucja, Matka Natura - jak zwał tak zwał - maja w dupie wszystko, co nie ma bezpośredniego wpływu na jakość potomstwa, dlatego mężczyźni są zbudowani tak, aby ignorować przebieg i przygody.

Tak się dzieje, bo kobieta po wielu przygodach jest zdolna urodzić silne, zdrowe dziecko (o ile nadal jest w wieku rozrodczym,
jagoslau - @Bananek2: 

Dla mnie osobiście na tym świecie jedyną, żałosną i godną szc...

źródło: resize

Pobierz
  • Odpowiedz
@Bananek2:

Spróbujcie znaleźć chociaż jeden przypadek, gdy kobieta ma problemy z zostaniem żoną i matką z faktu zrobienia czegokolwiek nawet najbardziej ekstremalnego w przeszłości.

W przypadku samic to nie sztuka znaleźć frajera bez godności i spłodzić bachora.
Sztuką jest stworzenie udanego związku i trwałej rodziny bez patologii. I do takiego celu szony się nie nadają, statystycznie im więcej bolców w przeszłości, tym większa szansa na rozpad związku. Tak samo "wdowy po
  • Odpowiedz
@Bananek2: zdefiniuj jeszcze bogatego faceta. Jesli masz na mysli normika z kilkoma średnimi krajowymi to takiego przy odpowiednim zesjciu z wymaganiami co do wygladu i dynamiczności może mieć praktycznie każda
  • Odpowiedz