Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +2
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://zwierciadlo.pl/seks/38398,1,ilu-partnerow-seksualnych-ma-przecietny-polak.read
W polsce przed napływem ukraińców miałeś bardzo niski poziom HIV/AIDS, weneryków etc. Właśnie przez to że polacy tak naprawdę jako naród nie są statycznie jacyś bardzo rozwięźli.
Typowy normiczny
@donPoldron: o to chodziło? Nie wyglądają na niezadowolonych
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Nie znam żadnego wolnego 35-latka który miałby wszystkie klepki pod kopułą lub nie wyglądał jak gónwo... chyba zostaja tylko młodzi wdowcy.
Ale bierz pod uwagę że możesz stosować typową projekcję - projektujesz siebie i swoje otoczenia na całość populacji.
Średnie ma to do siebie że jeszcze zawyża wynik bo masz ludzi co mieli po 2 partnerów i masz takich to mieli 100, co daje średnią 101. Średnie przeważnie z swojej
@janciopan: może tak być, lecz nie chce mi się wierzyć, że młodzi ludzie w sytuacji gdy hormony buzują, gdy seksu chcą i faceci i dziewczyny, to po prostu odmawiają sobie tego. Nie wiem dlaczego mieliby tak postępować :)
Może faktycznie to jakieś przekonania i większość nie chce się bzykać dla samego bzykania, lecz
W życiu ważne są, jak przecież mówisz, te chwile (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@voot: Nigdy nie zadawałem pytań w stylu czy ktoś jest porządny bo to pytanie z tezą w sobie i wiadomo że większość odpowie, że jest porządna bo nie chce być źle oceniana. Po prostu wypytywałem się ludzi, oczywiście też jak mi ufali, o to jak u nich to wyglądało. Ale to
Dlatego na przykład średnia zarobków jest zawyżona bo masz
@przegryw162cm: Ale o czym tu mówimy? Bo każda laska jak chce to może być z związku, ale tu chyba nie mówimy o związkach które są dla samego bycia, tylko mówimy o związkach z których można czerpać satysfakcje, ale te kobiet
@Bananek2: jak się skończyła afera i jak można się "prostytuować" na kamerkach?
Dla mnie osobiście na tym świecie jedyną, żałosną i godną szczerej pogardy ladacznicą jest... biologia.
To właśnie biologia, ewolucja, Matka Natura - jak zwał tak zwał - maja w dupie wszystko, co nie ma bezpośredniego wpływu na jakość potomstwa, dlatego mężczyźni są zbudowani tak, aby ignorować przebieg i przygody.
Tak się dzieje, bo kobieta po wielu przygodach jest zdolna urodzić silne, zdrowe dziecko (o ile nadal jest w wieku rozrodczym,
W przypadku samic to nie sztuka znaleźć frajera bez godności i spłodzić bachora.
Sztuką jest stworzenie udanego związku i trwałej rodziny bez patologii. I do takiego celu szony się nie nadają, statystycznie im więcej bolców w przeszłości, tym większa szansa na rozpad związku. Tak samo "wdowy po