Aktywne Wpisy
Alvarez17 +14
#modameska pytanie do ludzi z roczników 92 lub starszych, jak to było w takim np 2008 roku z mentalnością ubierania się? Tzn czy były na przykład koszulki z Calvina kleina normalnie w sklepie lub jakiegoś tommyego hilfigera? Czy może nie? Bo jak widzę zdjęcia nastolatków ew studentów z takiego czasu to wygladaja jakby ubierali sie co znajdą pod ręką w sklepie
gosvami +170
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Beefy_Malibu_Doctor: eee... właśnie patrzę na ten przykład... jesteś pewien, że o tą osobę ci chodziło?
"Przed śmiercią napisała w serwisie społecznościowym Twitter, iż nie chce wspólnie występować z aktorami, którzy mają za sobą występy w filmach erotycznych dla homoseksualistów[28]. Po tym wpisie August Ames padła ofiarą fali cyberprzemocy, która
@specjalista_od_bytu: O, wreszcie jakiś komentarz na poziomie w tym wątku! Tak, dokładnie tak, zgadzam się zarówno z tezą zawartą w twoim komentarzu jak i ze wszystkimi zawartymi w nim argumentami.
@BaRi: jak żyjesz w takich społecznościach jak w chłopach to będziesz mieć #!$%@? nawet za odstępstwo religijne jak w niedzielę do kościoła nie pójdziesz
Komentarz usunięty przez moderatora
@janciopan: mówi o tym nawet stary dowcip, że czemu łatwiej jest poderwać mężatkę niż pannę, bo podrywając pannę musisz być lepszy od wszystkich innych, a podrywając mężatkę wystarczy, że będziesz lepszy od jednego
Są też oczywiście
Jest źle, będzie gorzej. Asymetria na rynku matrymonialnym jest gigantyczna.
@Bananek2: za to ich dzieci i koledzy ich dzieci juz problem mogą miec, #!$%@? to cecha i pewnego rodzaju wybór, do ruchania spoko, do zakładania rodziny nie koniecznie
@Sotha: Dokładnie- też jestem tego zdania. Mamy przykład naszej Kasi Teen - która miała swoje świetne sex filmiki w ameryce, ale przyjechała tutaj do PL i chciała godnie znaleźć pracę i normalnie włączyć się do społeczeństwa - pracowała lub dalej pracuje w biurze u jakiegoś dewelopera. Niestety
@janciopan: przeciętne chłopy nie zdają sobie sprawy z tego co się dzieje w świecie różowych, że dziewczyna potrafi stać pod tojtojem czekając na możliwość zrobienia dwójki i przebierając nogami spławiać podbijających do niej podrywaczy w międzyczasie i to przykłady autentyczne z własnego życia, których byłem świadkiem czekając razem
Jak miałem pieska, sukę i miała cieczkę to jak wychodziłem z nią na spacer to tworzyła się kolejka psów których musiałem kopem odganiać. W klubach też czasami widziałem, jak typ przychodzi z dziewczyną a później masz