Aktywne Wpisy
pearl_jamik +122
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.8% (1070)
- nie 53.2% (1215)
Niestety potwierdza się to, co niedawno tutaj pisałem. Polska to kraj wybitnie postfeudalny. Nikt tutaj nie chce rozwijać przedsiębiorstw, nowoczesnych technologii. Nie opłaca się też giełda, o czym zaraz napiszę.
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
To teraz sobie pomyślcie co z tą różnicą xD
@farew3Ell: szczególnie widać to po fikołach ludzi mówiących, że fajnie jest mieć doświadczoną dziewczynę, która wie co i jak, bo nie trzeba jej wszystkiego samemu uczyć, bo oczywiście to jest taki ciężki i niewygodny proces. Fajnie jak dziewczyna szkoli się na innych, ale jak takiego gościa się spytać czy w takim razie nie ma nic przeciwko by trenowała w międzyczasie dodatkowe sztuczki z innymi, bo przecież jak
@KochanekAdmina: Relacja 1-do-N ?
@voot: Tak nie robi większość chłopów. Kiedyś średnia życiowa partnerów seksualnych w polsce to było chyba 3 albo 4 według ankiet które przeprowadzali. I jak popytałem normie których znałem to tak przeważnie wyglądało. 2-3 partnerów seksualnych. Mój ojciec łącznie jak mi opowiadał to też z 4.
Więc nie to co ty mówisz to jest norma u dynamiczników aka oskich a nie u normich
@KochanekAdmina: tylko zdajesz sobie sprawe z 2 faktow?
1. NIE KAZDA kobieta chce miec rodzine i dzieci. Biorac pod uwage wspolczynnik dzietnosci mozna dojsc do wniosku, ze malo kobiet chce.
2. Bardzo latwo ukryc swoja przeszlosc, jest operacja odtworzenia blony dziewiczej
@janciopan: na imprezach masowych i klubach to są sceny dantejskie, sam obserwowałem jak chłopy między sobą się kłócili rozmawiając z obcą laską o to kto ma większe prawo z nią rozmawiać i typ awanturował się z innymi by inni sobie poszli, bo on pierwszy zaczął z nią rozmawiać i nie życzy sobie by inni się wtrącali, ale niestety dla niego laska była
@przegryw162cm: Tak ci się tylko wydaje, ale fakty wskazują że zdecydowana większość kobiet która tak mówiła i poświęciła swoje życie rodzinne nad kariere, jest statystycznie mniej szczęśliwa od kobiety która urodziła dzieci. Biologia.
@smallboobslover: Osoby autentycznie religijne to mają i powinny mieć gdzieś dawne życie i oferować drugą szansę. To co opisujesz to postawa typu "nie stosuje się do tego co moja własna religia głosi". Bo kim była Maria Magdalena?
Ja się uważam za osobę wierzącą i nie mam problemu z przeszłością drugiej osoby. Każdy zasługuje na drugą szansę.
@KochanekAdmina: to prawda, ale spragnieni spermiarze wezma wszystko co ma dziure miedzy nogami, niezaleznie od wygladu, przebiegu, stabilnosci psychicznej i tak dalej. Kobieta jesli dzis jest singielka to tylko z wlasnego wyboru.
@przegryw162cm: Dokładnie. Jak poznawałem jakieś singielki to wychodziło:
a) problemy psychiczne - jedna po prostu sypiala z każdym, odrazu dawała co powodowało, że faceci jej nie szanowali. Wchodziła w FwB, myślała, że faceta do siebie przekona, nigdy tak się nie stawało. A później każdego swojego bylego nazywala chojem
b) wysokie, niejasne wymagania - jak u mojej siostry.
c) podróżnicze życie i wolność. Laska z roboty - spermiło do niej łacznie z 3-4 gości z pracy, ale wolała być sama. Jeździła sobie po świecie i spala z facetami
Jak masz córkę to musi ona liznąć życie bo głównym problemem kobiet
@janciopan: smutne, ale prawdziwe
@darknightttt: ma za męża bogatego gentlemena? Czy kogoś takiego jak ona?