Wpis z mikrobloga

@Mister_Fantastik: Na solidność obudowy, łatwość mycia elementów ruchomych i powłokę ochronną wewnątrz. Dobrze by było, gdyby miał też opcję pieczenia z opóźnieniem, dostosowywania do wielkości wypieku, stopnia zarumienienia skórki. A na serio, to się nie opłaca tak bardzo, że ja pitolę :)
  • Odpowiedz
@Mister_Fantastik: Kupujesz sprzęt za 300 zł. Prądu to bierze jak piekarnik elektryczny, dodaj składniki (ok. 2 zł na bochenek) i przelicz. Chleb wcale nie wychodzi jakiś super-hiper, choć rzeczywiście lepszy od marketowych waciaków za 1,50. Jedyne plusy to satysfakcja z samodzielnego pieczenia i możliwość posiadania ciepłego pieczywa na śniadanie bez wychodzenia z domu.
  • Odpowiedz
@kayleigh1507: To gdzie mieszkam to w sumie nieważne, ale w Białymstoku. Chleb kupuję z fajnej piekarni - zawsze jest świeży i pyszny. Teraz sobie kupiłem bodajże 400g chleba ze szpinakiem, a co! :D Za 3 zł czy coś koło tego. Nienawidzę "chleba" białego czy takiego z foliowej torebki razowego.
  • Odpowiedz