Aktywne Wpisy

congobongo +22
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

Eldoka123322 +6
#bieganie #sport #padel #polska
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.
Czy mi sie wydaje czy bieganie i padel stało sie nagle popularne? Pół instagrama ludzi w przedziale 35-27 z------e fotkami z jakiś półmaratonów i innego gowna. Oczywiście szybkie okulary, screen z stravy. Jak pobiegniecie i nie wrzucicie tych wypocin na instagrama to coś się wam wydarzy? Wkrótce popularność minie i siądziecie na p-----e.

Do końca roku dobiję do ~300 tys. oszczędności (no dobra, 296k głównie w gotówce i w drobnym procencie w akcjach + 4k w PPK), zarobione i oszczędzone od zera własną pracą, zarobki 15k netto miesięcznie, 25 lvl. Niestety nic oprócz tych oszczędności nie mam, ani mieszkania, ani auta. Jak byście ocenili moją sytuację? Słabo, przeciętnie, dobrze? Bo jak widzę po ludziach dookoła na żywo i na wykopie to mam wrażenie że wszyscy są co najmniej 2-3 razy bogatsi.
#kiciochpyta #finanse #oszczednosci #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Naprawdę nie warto porównywać się do innych :)